Aras Bulut İynemli’nin Çukur Dizisindeki Erikdalı Valsi!

TV Programları

Aras Bulut İynemli’nin “Çukur” dizisi 3.sezonu oynuyor. Geçtiğimiz Pazartesi yeni sezonun 4.bölümü ekranlara geldi. Yine geçen sezonlarda olduğu gibi Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi. Bu da onu reytinglerin tepesine yer almasına yetiyor. (Aşağıdaki tabloda görüyorsunuz.)

Reytinglerde tüm oyuncularımızın payı şüphesiz çok büyük. Ama bana göre Aras Bulut İynemli’nin başarısı (oyun gücü) yadsınamaz. Öyle ki, jest ve mimikleri, hareketleri ile kendini seyrettiriyor. 71.bölümü sevenleri mutlaka seyretmiştir. Yeni oyuncularından Hazal Subaşı (Nehir) ile yaptıkları (Vals) dans gösterisi gerçekten şapka çıkartılacak cinstendi. Bayıldım diyebilirim. Aşağı yukarı 9 dakika süren bu gösteri etraflarına toplananlar için seyirlik bir gösteri olmuştur. profesyonel bale gösterisi tadındaydı. Aras Bulut çalan müzik eşliğinde adeta döktürdü. Kutluyorum kendisini. Bravo Aras Bulut, sen sadece oyuncu değil bir erkek bale Sanatçısı ve showmen’sin.

Aşağıda bu ikili bale gösterisi bölümü seyretmenizi dilerim. (*) Çok beğeneceksiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7zrMLH0OLfY

Burada sırası gelmişken Ay Yapım’a ve senaristine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medyada gündeme gelen konuların bir daha altını çizmek anlamında Çukur’a duvar yazılarında gösteriyor, mesaj veriyor.

Yamaç’ın önemli kararları vermeden önce dans ederim demişti. Dans sahnesinden önce duvar yazısı: “ÖNEMLİ KARARLAR ALMADAN ÖNCE  DANS EDERİM” – “MÜZİĞİ DUYMAYANLAR DANS EDENLERİ DELİ SANIRLAR.”

Sonunda çalan, Yamaç’ın bu olmaz dediği “Erik dalı” parçası ile dansları ise fevkaladeydi.

Çukur her Pazartesi Show Tv ekranlarında… 3 sezon 5.bölümü 14 Ekim akşamı Show Tv. ekranlarında…

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir