Çağatay Ulusoy’dan Haber Var!

Magazin

Ünlü oyuncumuz, Dünya Starı Çağatay Ulusoy’dan haber var!

Dün akşam cep telefonum çaldı. Sekreteri Çağatay Ulusoy’un beni aradığını söyledi. Çok memnun oldum. Öncelikle doğum günü hediyem Aydın’ın kuru incirleri için çok teşekkür etti. Zevkle yediklerini söyledi. Hoş beşten sonra nerelerde olduğunu, The Protector dizisinin başarılarını konuştuk. “Hakan: Muhafız” dizisinin 3. Sezon bitti mi? diye sordum. Dizinin 4. sezonu dahil tamamının bittiğini söyledi. Çok yorulduklarını yorgunluk atmak için Çanakkale ve Ege kıyılarında  bir haftadır tatil yaptıklarını söyledi. Tuttukları balıkların resimlerini gördüğümü, afiyetle yemelerini, Allah içlerine sindirmesini söyledim.

Beni takip eden Latin Amerika’daki okuyucularımın kendisinden bir sinema filmi ve yeni bir dizi beklediklerini söyledim. Olacak dedi, çıkınca haberiniz olur dedi. Hakan: Muhafız dizisinin 3.sezonun bu yıl sonu Aralık ayında Netflix tarafından yayınlanabilecek mi diye  sordum. Çağatay; Yok daha sonra… dedi. Net bir tarih vermedi ama, benim tahminin 3.sezon yeni bölümlerin Nisan 2020 tarihlerinde yayınlanabileceğini anladım. Yeni projeleri olduğunu, herkes gibi açıklandığında öğreneceğimizi söyledi. Sevenlerine kucak dolusu sevgi ve selamlarını söyledi. Ben de (başarı dolu) güzel haberlerini beklediğimizi söyledim. İyi dileklerle telefon konuşmamız sona erdi.

Bu güzel konuşmamızı daha sonra Twetter hesabımdan özetle takipçilerimle paylaştım.

Abdurrahman Balcılar @abbalcilar

Biraz önce Çağatay Ulusoy ile görüştük. Doğum günü için gönderdiğim Aydın’ın Kuru incirlerin harika olduğunu afiyetle yediğini söyledi. Yeni sinema filmi ve haberlerini başta Latin Amerika sevenleri olmak üzere merakla beklediğimizi söyledim. @cagatayulusoyy

Benim tarafımdan tüm sevenlerini sevgi ve selamlarını iletin dedi. Bir haftadır Ege kıyılarında tatilde olduğunu, Hakan dizisinin 3-4 sezon bölümlerinin yorgunluğunu atmış. Yakında yeni dizi ve sinema filmi için haberleri olacağını söyledi. Herkesi kucaklıyor.@cagatayulusoyy

Bildiğiniz gibi 23 Eylül 2019 Çağatay Ulusoy’un 29.Yaş günü idi. Ben de bir tweet atarak yaş günün kutlamıştım.

En Popüler Tweet 6.476 görüntülenme aldı

“Doğum Günün kutlu olsun Çağatay Ulusoy. Sen ne büyük oyuncusun ki, bütün dünya seni tanıdı, sevdi, oyunculuğunu takdir etti. Boyu gibi adı büyük, kalbi temiz adam. Başarılarınla övünmeye devam ediyor sevenlerin unutma.
 
Daha önce de 20 Eylül 2019 tarihinde bir tweet atarak Doğum günü için hediye yollayacağımı yazmıştım.

“Çağatay, sana doğum günü hediyesi olarak Aydın-Germencik Dağlarının Çam kokulu kendi yetiştirdiğimiz Doğal kuru İncirlerimizden yolluyorum. Afiyetle ye. Abdurahman Balcılar”

İncirlerin sergide güneşte kurutulma resimlerini koydum.

Resim

Aydın – Germencik Dağyeni Mahallesi (Köyü)’den genel görüntü.

Resim

ÖS 9:27 · 20 Eyl 2019Twitter Web App
Sağolsun Ulusoy sevenleri dün akşam atmış olduğum Tweetleri Türkçeden İspanyolcaya çevirmiş yayınlamışlardır.

Resim

Resim

İşte böyle sevgili okuyucularım, Çağatay Ulusoy’dan kısa da olsa, az ve öz haber verebildiysem ne mutlu bana…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir