Yeni 2019-2020 Sezon Dizileri Ne Zaman Başlıyor!

TV Programları

2019 – 2020 Sezon dizileri binlerce Tv. seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Her yıl  Eylül ayından geçen sezondan gelen diziler, yaz dizilerinden beğenilen dizlerin iştiraki ve yeni başlayacak dizilerle birlikte yeni sezon başlıyor. Bazıları başladı bile…

Şimdi bu dizileri Pazartesi gününden başlayarak gün gün sıralayalım.

 

PAZARTESİ – PAZARTESİ – PAZARTESİ – PAZARTESİ – PAZARTESİ – PAZARTESİ 

ÇUKUR (Show Tv) :

Ay Yapım’ın iddialı dizisi Çukur’da geçen sezon finalinde diziye yeni katılan Akın Koçovalı karakteri Burak Dakak fırtına gibi girmiş. Koçovalılar darmadağın olmuştur. Diziden ayrılan Yamaç’ın karısı Dilan Çiçek Deniz’in yerine, Hakan: Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy’un Leyla karakteri ile 2 dönem partneri olan Ayça Ayşin Turan geliyor. Bir Aşk Hikayesi ve Güllerin Savaşı dizilerinin unutulmaz oyuncusu Damla Sönmez de diziye katılanlar arasında.. Bu Güzel oyunculardan biri Yamaç’ın sevgilisi olacaktır.

Vartolu Salih’in bebeği büyüdü. Yeni çocuk oyuncu dedesi İdris’in adıyla anılacak.

Çukur, 3.Sezonun ilk bölümü 16 Eylül Pazartesi akşamı Show Tv. ekranlarında.

 

YASAK ELMA (Fox Tv) :

Faslı Model ödüllü oyuncu Iman Casablanca katılımı ile kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezon fragmanları Fox Tv. ekranlarında dönmeye başladı.

Sevilen dizi Yasak Elma, 3.sezon 48. bölümü ile 9 Haziran Pazartesi Saat: 20.00’de…

 

ZALİM İSTANBUL  (KANALD) :

Sevilen dizi 10.bölümü Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Dizi sezon boyunca devam edecektir.

 

VUSLAT ( TRT 1) :

Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı Vuslat, 16 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00’de yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek.

 

TOZKOPARAN (TRT 1) :

Çocuklarımızı okçuluğu sevdirmeye yönelik Ata sporu Okçuluk konusunu işliyor. 65 Bölümlük senaryosu yazılan dizinin ilk bölümü 11 Kasım 2018 Pazar günü başlamıştır.

Tozkoparan 34.bölümü yayınlanacak. Bölüm 9 Eylül Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında.

 

ÇOCUK – STAR TV – Yeni Dizi :

Ayla Sinema Filmi ile büyük sükse yapan İsmail Hacıoğlu, bu filmde Kore’li kız çocuğu ile yaşadığı duygusal bağ, izleyicisinin gözlerini yaşartmıştı. Çocuk dizisinin Hasan’ı “Ebeveynliğin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor.

Çocuk, 9 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşuyor.

 

SALI – SALI – SALI – SALI -SALI – SALI – SALI – SALI – SALI – SALI – SALI – SALI – SALI – SALI 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (ATV) :

Oktay Kaynarca’nın dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” 139.bölümde sezon finali yapmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medyada bir mesaj paylaşmış, fotoğrafın altına ‘Görmediğimizden duymadığımızdan bilmediğimizden boşverdiğimizden değil, zamanını beklediğimizdendir’ notunu düştü. Bu gönderme kime yapıldı bilemiyoruz?

EDHO’nun yeni sezonun Eylül ayının 2. haftası başlaması bekleniyor. Tahminen17 Eylül Salı akşamı ekranlarda olması bekleniyor!

 

KADIN (FOX Tv) :

Kadın dizisi oyuncuları sete çıktı. Kadın dizisi 3. sezon çekimleri 8 eylül 2019 pazar günü başlamıştır. Kadın dizisi yapımcısı Med Yapım Fox TV’ye Kadın dizisinin 65. bölümünü 3 bölüm stok çektikten sonra 24 eylül 2019 salı günü teslim ederse,  Kadın dizisi en erken 24 eylül salı günü yada en geç 1 Ekim Salı günü ekranlara gelecektir.

 

LEKE (KANAL D) :

Kanal D’nin Leke dizisi geçen Haziran ayında 9.bölümünde sezon finali yapmıştı. Yeni sezon ile net bir tarih bulamadım. Eylül sonu ya da Ekim başında başlamasını bekliyorum.

 

ÇARŞAMBA – ÇARŞAMBA – ÇARŞAMBA – ÇARŞAMBA – ÇARŞAMBA – ÇARŞAMBA 

AFİLLİ AŞK (KANAL D) :

Kanal D’nin yaz dizisi Afili Aşk çok tuttu ve en çok seyredilen yaz dizisi oldu. Reytingleri çok iyi olması nedeni ile Kanal D sezon dizisi olarak devam ettirecektir. 13.Bölümü yarın akşam Kanal D ekranlarında olacak.

 

KUZGUN (STAR TV) :

Ay Yapımın sevilen dizine Çarpışma dizisinde yer olan Onur Saylak katılıyor.

18 Eylül Çarşamba 2.Sezon 17.Bölüm bölüm ile kaldığı yerden devam edecek.

 

SEN ANLAT KARADENİZ (ATV) :

Atv’nin konusu Karadeniz’de geçen dizisi “Sen Anlat Karadeniz” geçtiğimiz 4 Eylül Çarşamba akşamı 54.bölümü ile yeni sezonu açtı. Geçen yıl olduğu gibi her hafta Çarşamba akşamları Atv ekranlarında olacak.

 

DİRİLİŞ OSMAN (ATV – Yeni Dizi) :

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında Diriliş Ertuğrul olarak 5 sezon devam eden dizinin devamı niteliğindeki Diriliş Osman bu sezon Atv ekranlarında olacak. Osmanlı Devletinin kuruluşundan itibaren anlatılacak. Dizinin baş rollerinde Burak Özçivit Osman Bey karakterine can verecek. Şu sıralarda hazırlıkların devam eden dizi için Beykoz ilçesinin Riva’da kurulan kurulan plato çalışmaları devam ediyor. Hanlar, hamamlar, kaleler, camiler ve kiliseler inşa ediliyor ve harıl harıl çalışmalar devam ediyor. Avrupa’nın en büyüğü olan platoda, 60 ayrı marangoz ekibi ile 1500 kişi çalıştığı söyleniyor.

Dizinin ilk bölümü Eylül sonu ya da Ekim başında ekranlara gelmesi bekleniyor. Dizi yine Çarşamba akşamları ekranlarda olacak.

 

PERŞEMBE – PERŞEMBE – PERŞEMBE – PERŞEMBE – PERŞEMBE – PERŞEMBE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA  (ATV) :

2.Sezon 36.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yılmaz ile Doktor evlilik gecelerinin sabahı Züleyha’nın yazdığı mektubu bulması ile her şey değişir.

Bir Zamanlar Çukurova 19 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda.

 

ŞAMPİYON (TRT 1 – Yeni Dizi) :

Baba-Oğul hikayesini anlatan drama dizisinde, Tolgahan Sayışman ile Yıldız Çağrı Atiksoy birlikte oynuyor. Çukur dizisinden tanıdığımız Akşın karakteri İlayda Alişan ve Çeto karakteri Erkan Avcı da dizide yer alıyor. Oğlu Güneş’in tedavisi için ringlere dönen eski boksörü Tolgahan Sayışman hayat veriyor.

TRT 1’in yeni dizisi Şampiyon 12 Eylül Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

 

MUCİZE DOKTOR (FOX TV – Yeni Dizi) :

Yapımcılığını MF Yapımın üstlendiği, Fox Tv’nin yeni dizisi Mucize Doktor’un başrollerinde Taner Ölmez ve Sinem Ünsal rol alıyor.

Mucize Doktorun ilk bölümü 12 Eylül Perşembe Saat: 20.00’de Fox Tv ekranlarında olacak.

 

CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA – CUMA

HERCAİ (ATV) :

Atv’nin fenomen dizisi çok tuttu. Çok kısa zamanda reytinglerin tepesine kadar tırmandı. Rayyan ve Miran aşkı gel-gitlerle devam etti. Akın Akınözü ve Ebru Şahin iyi bir ikili oldular. Ekranda oldukça başarılar.

13.Bölümü ile 20 Eylül Cuma günü Atv. ekranlarında olacak.

 

ARKA SOKAKLAR (KANAL D) :

Ekranlarımızda 14 sezondur devam eden Arka Sokaklar yeni sezon fragmanı yayınlandı. 552 Bölümü ile ekranlarınızda yine Cuma akşamları olacak.

14.Sezon 552.Bölüm ile 14 Eylül Cuma Kanal D ekranlarda.

 

HER YERDE SEN (FOX TV) :

Fox Tv’de yazlık dizi olarak başlayan “Her Yerde Sen” oldukça iyi gidiyor. 12 bölüm geride kaldı. Reytingleri de Fox Tv.e memnun etti, bu nedenle sezon dizisi olarak devam edecektir. Aybüke Pusat ile Furkan Abdıç iyi bir ikili oldular.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD (TRT 1) :

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni yönetmeni Doğan Ümit Karaca dizinin yeni sezon çekimleri için 19 Ağustos’ta sete çıkacaklar ve 89.bölümü çekecekler.

04 EKİM Cuma akşamı izleyicisine tekrar merhaba diyecek.

 

CUMARTESİ – CUMARTESİ – CUMARTESİ – CUMARTESİ – CUMARTESİ – CUMARTESİ

 

BİR AİLE HİKAYESİ (Fox Tv) :

Bir Aile Hikayesi 13.Bölümü ile 14 Eylül Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak.

 

KALK GİDELİM (TRT 1) :

TRT 1’in dizisi Kalk gidelim 73.bölümüyle 2.sezonuna kapatmıştı.  74.bölümü ile 17 Ağustos 2019 yeni sezonuna başlamıştı.

Bu hafta Milli Maç nedeni ile ekranlara gelmedi. 77.bölümü ile 14 Eylül Cumartesi akşamı ekranlarınızda olacak ve kaldığı yerden devam edecek.

 

KUZEY YILDIZI – İLK AŞK (SHOW TV) – Yeni Dizi :

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu dizinin başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci oynuyor.

Show TV’de 14 Eylül Cumartesi akşamı ekranlarda…

 

PAZAR – PAZAR – PAZAR – PAZAR – PAZAR -PAZAR – PAZAR – PAZAR – PAZAR – PAZAR

SAVAŞÇI  (Fox Tv) :

Fox Tv’nin macera dizisi “Savaşçı” 26 Mayıs Pazar akşamı 76.bölüm sezon finali yapmıştı. Politik savaş dizisi yeni bölümüyle kaldığı yerden devam edecek. Fox Tv’nin Savaşçı dizisi 4.sezonu ekranlara yine pazar akşamları geliyor.

Savaşçı 15 Eylül Pazar akşamı 77.bölüm ile Fox Tv ekranlarında.

 

AŞK AĞLATIR (Show Tv) Yeni Dizi :

Geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. 14 Eyül Pazar akşamı 2.bölüm ile Show Tv. ekranlarına geliyor. Başrollerini Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan oynadığı bir aşk ve drama dizisi. Konusu Kore dizilerinden alınan oldukça duygusal bir dizi.

 

ELİMİ BIRAKMA (TRT 1) :

Bu sezon 2.sezonu ile ekranlara geliyor. Geçen hafta 44.bölümü ekranlara geldi. Alp Nevruz ile Alina Boz rolleri paylaşıyorlar.

Görüldüğü gibi sezon dizileri, yaz dizileri ve yeni dizilerin ilavesi ile 2019 – 2020 sezonu oldukça kabarık. Kendisine yer bulmak isteyen yeni dizi oldukça fazla, aralarında konusu itibariyle çok güzel diziler var.  Bu kadar dizi arasında izleyici seyredeceği diziyi bulması oldukça zor. Seçici olacak beğendiği oyuncuların dizlerini seçecektir. Konusunu beğendiği dizileri izleyecektir.

Herkese iyi seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV)

Atv’de ekranlara gelen geçen sezon haftanın dizileri arasında ilk sırada yer alan “Bir Zamanlar Çukurova” 35.bölüm sezon finali ile yer yerinden oynadı. Demir İstanbul’a gitti, Züleyha’nın çocuğunun kendisinden olduğunu öğrendi. Züleyha da çocuğu aldırmak için doğum doktoruna gitti. Aldırıp aldırmadığını bu sezon öğreneceğiz. Aldırdıysa Demir’in sevinci kursağında kalacak. Yılmaz da mektupta yazan gerçekleri öğrenecek. Yeni sezon ilk bölümünde herkes gerçeklerle yüzleşecek! 36.Bölümün Eylül ayının 3 yada 4.haftasında ekranlara gelecek. Eylül ayı başında “Bir Zamanlar Çukurova” en iyi dizi dalında Seul’de yarışacak. Yılmaz karakterini can veren Uğur Güneş en iyi oyuncu dalında yarışacak.

 

HERCAİ (ATV)

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadığı süper dizi “Hercai” tutuldu. Cuma akşamları Atv’de Hercai fırtınası esiyor. Haftanın dizileri arasında bir yada 2.sırada yer aldı. Geçen sezon 12.bölüm sonunda Miran Reyyan’ın gönlünü kazanmış ve evlenme teklif etmişti. Rayyan bu teklifi kabul edip etmediği belli değil. Gönül Azat’a ateş etmiş, Azat’ın ölüp ölmediği belli olmamıştı. Eylül ayının 3.haftası 20 Eylül Cuma akşamı 13.bölümde olup bitenleri sabırsızlıkla bekleyecek, hep birlikte öğreneceğiz.

 

 

 

 

 

Sizlere en çok sevilen dizilerin yeni yayın dönemine ne zaman başlayacağını vermeye çalıştım.

Yeni dönemde (2019 – 2020) keyifli seyirler. Tüm okuyucularıma iyi bayramlar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir