Çağatay Ulusoy’un Hakan: Muhafız 3 ve 4.Sezon Çekimleri Bitti!

TV Programları

Çağatay Ulusoyun Netflix‘in The Protector (Hakan: Muhafız) adlı dizisi ilk iki sezonu yayınlandı. Tüm Dünya ülkelerinde yayında. 3. ve 4.Sezon yeni bölümleri Netflix tarafından onay almış ve geçtiğimiz Mayıs ayında çekimleri 03 Medya tarafından başlamıştı.

Dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Engin Öztürk ve Burçin Terzioğlu oynamıştı. Ayça Ayşin Turan 2.sezon sonunda diziden ayrılmıştır.

Dizinin roman olarak yazarı N.İpek Gökdel, 28 Ağustos tarihinde Twitter’dan paylaştığı resim ve Tweet ile kısaca “Paydos” diyerek dizinin üçüncü ve dördüncü sezonlarının bittiğini duyurmuştur.
3-4. sezon oyuncularından Emre Mutlu da Çağatay Ulusoy ile birlikte bir resimlerini paylaşmış;
Emre Mutlu;
“Her güzel şey gibi bu sette bitti… #theprotector #hakanmuhafız 2 sezondur yani 3. Ve 4. Sezonda kahrımızı çeken, emek veren, alın teri akıtan tüm ekibimize, emeği geçen herkese binlerce kere teşekkür ederim…” diyerek bir tweet paylaşmıştır.
Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Hakan:Muhafız’ın yeni sezonunda (3 – 4 Sezon) kadroya Funda Eryiğit,
Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı, Hasan Üner katılmıştır.

HAKAN: MUHAFIZ 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin yeni sezonlarında Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor.

MACERA BAŞLIYOR

Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

Şimdi merak edilen konu 3.Sezon Kasım-Aralık 2019’da ekranlara gelecek mi? 4.Sezon da, 2020’nin Nisan Mayıs aylarında ekranlara gelecektir.
Netflix bu serinin 5 ve 6.sezonlarını devam ettirir mi, merakla bekliyoruz. Netflix başrol oyuncuları için kesenin ağzını açmıştır. Soyal medyada yazılıp söylenenlere göre Ulusoy’un bölüm başına büyük miktarlar aldığı söyleniyor. Çağatay Ulusoy’da sanatı uğruna saçlarını sıfır numaraya vurdurmuş, Netflix’in isteğini yerine getirmiştir.
Çağatay Ulusoy’un şayet Netflix serüveni bittiyse, sırada sinema filmi olacaktır. Sevenleri sabırla ondan gelecek 3.sinema filmini beklemektedir.
Yolun açık olsun Çağatay…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir