Çağatay Ulusoy Sanatı Uğruna Saçlarını Üçüncü Kez Feda etti!

Kültür - Sanat

Çağatay Ulusoy’un saçlarına çok meraklı olduğunu hepiniz duymuşsunuzdur. Sanat hayatı boyuncu güzelim saçlarına 3.kez feda etti ve kestirdi. Bu defa önceki gün (15 Ağustos 2019) dazlak dediğimiz tabirle saçlarını usturaya vurdurdu.

Ulusoy, Ağustos 2012’de Emir’in Yolu dizisinde tek başına kalmış, Hazal Kaya diziden ayrılmıştı. Karısı Feriha’nın yasını tutan Emir Sarrafoğlu, üzüntüsünden ve kahrından saçlarını 3 numaraya vurdurmuş kendi elleri ile kesmişti.

 

2016 Eylül ayında ekranlara gelen “İçerde” dizisinde de Çağatay Ulusoy Sarp karakteri için saçlarını 3 numaraya vurdurmuş, sezon boyunca 39 bölüm kısa saçlı olarak kameralar karşısına çıkmıştır.

 

Şu sıralarda Hakan: Muhafız dizisinin 3 sezon çekimlerine devam eden Çağatay Ulusoy, ilk iki sezondan farklı olarak ani bir senaryo imaj değişikliği ile saçlarını usturaya vurdurmuştur. Sanatı uğruna her türlü imaj değişikliğini kabul eden Ulusoy, bazı seyircisinden tepki alsa da bence rolün gereğini yapıyor.

Ben fikrimi söylersem, bu halini pek de beğenmedim. Dilerim kısa süre sonra, 4.sezonda onu normal haliyle görürüz.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ile iyi bir ikili oluşturdular. Zeynep ile Hakan’ı ilerleyen bölümlerde aşk sahnelerinde göreceğiz.

Çağatay Ulusoy, The Protector Hakan: Muhafız dizisi ile ülkemiz dışında da haklı bir ivme elde etti. Dünya sanatçısı olarak onu Hollywood film ve dizilerinde de görmek en büyük arzumuz.

Yolun açık olsun Çağatay Ulusoy.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir