Hakan: Muhafız 2.Sezon Final Bölümü Süper!

TV Programları

Çağatay Ulusoy’un The Protector (Hakan: Muhafız) dizisinin 2.sezon ilk bölümü 26 Nisan 2019 tarihinde tüm dünya ülkelerinde aynı anda yayına girmişti. Toplam 8 bölüm de aynı anda yayınlanır. Sekiz bölümü tekrar izledim. Tüm bölümleri sizlere anlatamam ama son final bölümü olan 8.bölümden bahsetmek istiyorum.

Hakan ile Leyla deniz kıyısında tam bir yaz tatili yaparlar. Leyla Faysal’ın etki alanındadır. Arada bir Hakan ile aşkları öne çıkar, Leyla Hakan’ı çok sevmektedir, eski günlerdeki gibi birlikte olurlar.

Leyla, Zeynep tarafından öldürülmüştür. Sebep Rüya’nın çekim alanına giren Leyla, Hakan’ı öldürmeye çalışır. Hançeri Hakan’a saplamak üzereyken Zeynep engeller. Leyla’nın göğsüne saplar onu öldürür.

Hakan bu acı ölüm yüzünden kendine gelemez, Leyla’nın kolyesine bakar ve oturur ağlar.

Faysal taraf değiştirip Hakan tarafına geçer. Amaç kaybettiği sevgilisi Rüya’yı tekrar kazanmaktır. Rüya ile Mergen’nin ortak çalışması olan zehirden sırf inandırıcı olsun diye bir tüp getirir.

Hakan’ın ağabeyi Levent Rüya’nın tarafına geçmiş ve Mergen ile işbirliği yapmıştır. Zeynep onu kötü tohum olarak niteler.

Hakan, Faysal ve Zeynep kahine giderler. Tılsımlı gömlek ve hançerin niye güçlerinde kayıp olduğunu öğrenmek isterler. Genç ve güzel kahin (Miray Daner) onları kabul eder. Objeler muhafızın sadakatini hissetmediğini söyler. O yüzden aranızdaki bağ tazelenmeli der.

Parmağını keser, akan kanı göleğe sürer. Kendisini suçlu hissetmemesini söyler.

Levent (Engin Öztürk) Hakan’ı arar buluşup konuşmak ister. Hakan da Levent ile buluşup kendi planını uygulamak ister. Amacı Rüya ve Mergen’in çalışma yerini bulmaktır. Buluşurlar ve kavga ederler, Hakan onu iyice tahrik eder, yumruk yumruğa dövüş başlar. Bu esnada Hakan vericiyi Levent’in cebine koymaya başarır. Surlarda devem eden kavgada Hakan bayılır, Sur kenarında kalır. Levent gider, gelen Zeynep, Hakan’ı Surun kenarında görünce aklı gider.

Kolundan tutar içeri çeker, yan  yana otururlar. Zeynep Hakan’a ilk defa aşkını itiraf eder. “Seni gördüğüm ilk andan beri seviyorum” der ve çeker dudaklarından öper.

Verici işe yarar, Levent’in cebinden sinyaller gelmeye başlar. Rüya ve Mergen’in çalıştıkları yeri bulunmuştur. hep birlikte hemen o binanın kapısına dayanırlar.

Hakan ile Faysal ve Azra, Serdar ve Zeynep ikinci bir ekip olur. Zeynep bu gruplamaya karşı çıkar, Hakan; “Zeynep bir defa da bana güven” der. Zeynep bozulur, ayrılıp yürürler. Hakan’ın içine sinmez, Faysal’a bir dakika der ve geri döner. Zeynep’in kolundan çeker.

Onu dudaklarından ihtirasla öper. Hakan’a dikkatli ol der, bu öpücük Zeynep’i ziyadesiyle mutlu eder.

Faysal, Hakan’a arkadaş değiliz eğer Rüya’ya bir şey olursa hepinizi öldürürüm diye tehdit savurur. Binaya girince Azra tabanca kurşunu ile öldürülür alt kata düşer. Zeynep karşılaştığı Levent ile dövüşür. Zeynep onu bacak arasında sıkıştırır, Levent bayılır.

Bu defa da, Hakan ile Mergen (Saygın Soysal) karşı karşıya gelir.

Mergen  Hakan’a;  “Bu dünya kurtarılmaya değer mi sence?” Sonra karşısında duran Hakan’a kurşunu göğsüne sıkar,  ama kurşun yere düşer. Mergen Hakan’ın gücünden habersizdir.

Sonra Faysal ile Rüya kaçarken Hakan ile karşılaşırlar.  Zeynep kaçmalarına izin vermemesini ister. Faysal Hakan’a bire karşı iki ölümsüz olduklarını söyler. Zeynep; “O yalnız değil alçak herif” deyince Faysal tek kurşunu Zeynep’in göğsüne sıkar.

Hakan Zeynep yere düşerken yakalar kucaklar. Zeynep (Hazar Ergüçlü) can havliyle onları durdur, onları durdurmak için her şeyi yapacağım demiştin. Hakan onun iyice fenalaştığını görünce; Zeynep hayır, bırakamazsın beni… “Hayıııır….” Diye tüm holü inleten bir çığlık atar.

Levent, İSKİ’nin baraj gölünün demir kapısını keski ile açar, içeri girer.

Baraj suyuna elindeki hazırladıkları zehri tam boşaltacak iken dürbünlü tüfekten çıkan bir mermi Levent’in alnına doğru yol alır.

Burada 2.sezonun 8.bölüm finali ile sona erer. 2.Sezon finalinde gördük ki, Zeynep Hakan aşkı öne çıktı. 3.sezonda dolu dizgin devam edecektir.

Hakan: Muhafız dizisinin 3.sezon çekimleri Mayıs ortasında başlamıştı. Çekimler bitmiş, 4.Sezon çekimleri başlamış olmalı. Ağustos ayı sonuna kadar 4.Sezon da bitecektir.

En erken yıl sonuna doğru 3.sezon başlayacağını tahmin ediyorum. 2020 yıl ortasına doğru 4.Sezon bölümleri gelecektir.

Netflix Çağatay Ulusoy ile yola çıkmaktan son derece memnun olmalı. Ben de buradan Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir