Kıvanç Tatlıtuğ’un “Çarpışma” Dizisi Sessiz Sedasız Final Yaptı!

TV Programları

Kıvanç Tatlıtuğ’un “Çarpışma” dizisi geçtiğimiz perşembe akşamı sessiz-sedasız final yaptı ve sona erdi. 22 Kasım 2018 Perşembe akşamı ilk bölümü ile Show Tv. ekranlarına gelen ilginç dizisi “Çarpışma” 24.bölümde final yaparak ekranlara veda etti. Aslında çok ilginç bir dizi olan “Çarpışma” güçlü oyuncu kadrosu ile çok güzel bir diziydi. Beklenen reyting puanlarını almadı. Sebebi ise Kurtlar Sofrası olan Perşembe akşamları ekranlara geldi. Haftanın dizilerinde daima ikinci sırada olan “Bir Zamanlar Çukurova”, Hazal Kaya’nın “Bizim Hikaye” ve Avlu gibi sevilen güçlü dizilerle aynı akşam oynamasıydı.

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı ve senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı dizinin başlıca rollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Elçin Sangu (Zeynep), Onur Saylak (Veli Cevher), Melisa Aslı Pamuk (Cemre Gür), Alperen Duymaz (Kerem Korkmaz), Rojda Demirer (Belma), Merve Çağıran (Meral), Hakan Kurtaş (Demir) ve Erkan Can (Haydar) oynamışlardır.

Geçtiğimiz hafta Çarpışma’nın Final Bölümünde; Kadir, Zeynep’i hızla hastaneye getirir. Zeynep ölümün kıyısındadır. Cansız’a nefreti katlanarak artan Kadir, onu tanıyan, birlikte iş yapanların isimlerini tek tek öğrenir ve izini sürer.

Veli de Cansız’ın peşindedir. Kadir ile Veli, iki ayrı koldan ve öldüre öldüre Cansız’a doğru ilerlerler.

Kadir ve Veli’nin peşinde olduğu haberi kısa sürede Cansız’a da ulaşır. Cansız, adamlarına Aylin’i kaçırmaları talimatını verir. Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır.

Cansız, Aylin’in hayatına karşılık Kadir’den Veli’yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli’yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir’den, tıpkı Selim gibi kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin’in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar.

Tam da bu sırada bir telefon sesi duyulur Kadir ile Cansız hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri için ölüm kaçınılmazdır. Kadir Cansız’ı göğsüne 3-4 kurşun sıkarak öldürür.  Veli, Kadir’in elindeki tabancayı alarak, suçu üstlenir ve hapse boylar. Veli’de Zeynep’i çok sevmiştir. Kaçırdığı Zeynep’in kızı Aylin’i çok sevdiği için, vasiliğini Kadir’e bırakmak için yapar.

Kerem de Cemre’yi çok sevmiştir. Bölümün finalinde ızgara yaparlar. Müdür Haydar etleri pişirir. Deniz kıyısında çok güzel bir piknik yaparlar.

Kerem, Cemre’ye aşkını itiraf eder ve evlenme teklifi yapar, arkasından yüzüklerini takar.

Kerem’in annesi, babası ve Kerem’i sevmiş olan hoppa kız Meral, küçük Aylin, Kadir ve Müdür Haydar hep birlikte bu mutluluğu paylaşırlar.

Bu güzel deniz sahili görüntüleri ile dizinin finali sona erer.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir