Çağatay Ulusoy’un “The Protector” Dizisinin 3.Sezon Çekimleri Başladı!

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy’un “The Protector” Hakan: Muhafız dizisinin 3. Sezon Çekimleri bugün (15 Mayıs 2019) başladı.

07 Mart 2018 Tarihinde 1.Sezon (ilk 10 bölüm) çekimleri başlamış, yaz ayı Haziran sonunda tamamlanır tamamlanmaz, 2.Sezon (8 Bölüm) çekimleri de Ağustos 2018 ortasında bitirilmişti. 1.sezon bölümlerini Netflix 14 Aralık 2018 tarihinde yayına vermişti. 26 Nisan 2019 tarihinde 2.Sezon (8 bölüm) yayına vermişti. Tüm dünyada 190 milyon abonesi 3.sezonu sormaya başlamıştı.

Ve 3.Sezon çekimleri bugün (15 Mayıs 2019) tarihinde planlandığı gibi çekimleri başladığını Çağatay Ulusoy Fan Club üyelerine attığı twet ile duyurmuştur.

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı The Protector’un 3. Sezon çekimleri başladı. Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk ve Okan Yalabık gibi oyunculara yeni oyuncuların katılımı ile çekilecek.

Seri dizinin yapımcılığını, Netflix adına 03 Medya’nın yaptığı Hakan: Muhafız’ın yönetmenliğini Umut Aral yapıyor. Görüntü yönetmeni koltuğunda Gökhan Tiryaki yer alıyor. Yaz ayı boyunca çekimler devam edecektir.  Daha sonraki aylarda da, onayı alınan 4.Sezon çekimleri yapılacaktır.

Hollywood yapımcılarının dikkatini çeken Çağatay Ulusoy, film teklifi almış, dünyaca ünlü bir yapım firması ile imza aşamasındaymış. Şayet imzalar atılırsa bir Amerikan yapımın da da oynayacaktır.

Ulusoy’un İstanbul Yeni Havalimanında Hakan: Muhafız dizi posterleri yer aldığını görüyoruz.

Geçtiğimiz gün, Netflix en çok izlenen dizileri açıkladı. Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı Hakan: Muhafız yabancı dil kategorisinde en çok izlenen 10.dizi oldu.

Geçen hafta sonunda Gürcistan Tiflis’e giden Sosyal Yardım projesinde yer alan Çağatay Ulusoy için, Monk Andrew’s Foundation kurucularından biri olan Nineli Putkaradze söyle demiş ve şu Twitter da şu twitti yazmıştır.

Bazen sadece bir kaç saat büyük bir sevinç ve mutluluk için yeterlidir. Nezaketinin sınırı yok, ağır programına rağmen “Monk Andrew’s Foundation” yaratıcılarının isteği üzerine Georgia’a gelen çok iyi bilinen popüler Türk aktör Çağatay Ulusoy mutlu gözlerini hiç unutmayacağım

Çağatay Ulusoy için bir de sevindirici haber bugün çıktı. 6 yıldır devam eden uyuşturucu davasında karar çıktı. Sadece kullanmaktan İstinaf Mahkemesi tarafından 10 ay hapis cezasına hükmedildi. Bu karar uygulaması da 5 yıl sonraya ertelendi. Manevi olarak bedelini çok ağır şekilde zaten ödeyen Çağatay Ulusoy berat etmiş oldu.

Bugünden itibaren kafasını meşgul eden bu konuyu unutacak, tamamen sanatına odaklanacaktır.

Yolun açık olsun Çağatay, The Protector (Hakan: Muhafız)’ın 3.sezonunda sana ve tüm ekibine başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un “The Protector” Dizisinin 3.Sezon Çekimleri Başladı!

  1. Great post. I was checking constantly this blog
    and I’m impressed! Extremely useful info specifically the last part 🙂 I handle such info much.
    I used to be looking for this certain information for a very
    long time. Thanks and best of luck. 404307https://writeablog.net/18mpgq51iyhttp://derekrpekqezw04.mee.nu/?entry=3135589

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir