Kuzgun 13.Bölüm’de; Dila, Kuzgun’a İhanet etti mi?

TV Programları

Dila, Kuzgun’un güven ve ihanet sınavında!

Baygın haldeki Kuzgun ve Dila, kendilerine geldiklerinde polisler de Bora’nın evine gelmiştir. Ortada, açıklaması hem Kuzgun hem de Dila için çok zor ve şaşırtıcı bir durum vardır. Emniyete götürüldüklerinde Kuzgun, Kudret ile ilk kez karşı karşıya gelir. Öte yandan Bora’nın öldürülmeden önce Dila’nın ihaneti ve büyük sırrıyla ilgili sözleri Kuzgun’un aklına takılmışken, Kartal da, Kuzgun’un arabasındaki takip cihazını bulur.

Kuzgun’un içine Dila’yla ilgili büyük bir şüphe de düşer. Hainin kim olduğunu öğrenmek için bir oyun kurar. Öte yandan Kuzgun, Dila’nın kendisine doğum gününde verdiği “karışık kaset”i aylar sonra ilk kez dinler. Kuzgun ve Dila’yı en derin acılarının ve yaralarının açılacağı çok zorlu bir yüzleşme beklemektedir. Öte yandan Rıfat’ın temyiz duruşma tarihi belli olur. Bu gelişme, Kuzgun ile Dila arasında mayınlı bir bölge gibi durur. En ufak bir yanlış adımda, aşklarında geri dönüşü olmayan yaralara gebedir. Şüphelerin, yüzleşmelerin, varlığını koruyan sırların gölgesinde, Dila’nın doğum günü tarihi gelir.

Kuzgun, Dila’ya çok özel bir doğum günü sürprizi hazırlar. O gece Kuzgun ile Dila asla unutamayacağı bir gece yaşayacaktır.

Kuzgun’un Dila’dan tek isteği, Dila’ya güvenmektir. Dila da sadece bu aşkta kaybolmayı istemektedir. Ancak hayallerle, gerçekler arasındaki uçurum yeni günle birlikte kendini gösterir. Kuzgun’dan gizli Kudret’le işbirliği yapan Dila, Behram’la ilgili çok değerli bir bilgi edinir. Dila’nın önünde şimdi, ya Kuzgun’un yanında yer alma şansı vardır ya da Kuzgun’a ihanet etme pahasına, babasının özgürlüğüne, ailesinin temiz bir hayata kavuşacağı keskin bir yol ayrımı vardır.

Kuzgun  13.Bölüm 1.Fargmanı

2.Fragmanı

Kuzgun yeni bölümünde Dila, Kuzguna ihanet etti mi hep birlikte göreceğiz. 13.Bölüm bu akşam Saat:20.00’de Star Tv ekranlarında…

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir