“Hercai” Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi oldu!

TV Programları

Mia Yapım’ın sevilen dizisi “Hercai” geçen bölümde heyecan dolu nehre atlama sahnesi ile sona ermişti. Önce Reyyan suya atlamış, sonra “Senin için ölürüm” diyen Miran nehre atlamıştı.

Olayın duyulmasından sonra, Şadoğlu ve Aslanbey konakları diken üstündedir. Reyyan ve Miran’ın nehre atlayıp gözden kayboldukları haberi tüm Mardin’i sarsar. Şimdi herkes Miran ve Reyhan’ın ölüp ölmediklerini merak ediyor. Kızı Reyyan’ın ölmüş olabileceğini asla kabul etmeyen Hazar, onu bulmaya karalıdır. Gözünü kırpmadan Reyyan’ın arkasından nehre atlayan Miran ise Reyyan’ı kurtarmayı başarıyor.

Şimdi sırada ikisinin birlikte kalabileceği, gözden uzak ve güvenli bir yer bulmak var. Herkesin öldüklerini düşünmelerine izin vererek zaman kazanmaya çalışan Miran’ın tek derdi  Reyyan’ı korumak. Ama bilmediği bir şey vardır; Reyyan yaşadığı onca felaketten sonra ne aynı evde kalmak ne de Miran’ın yüzünü görmek istemez. İki aşık mı, iki düşman mı olduklarını belirleyecek seçimi Reyyan yapıyor. Ve Miran’a doğrulttuğu tetiği çekiyor ve sol omuzundan kalbinin hemen üstünden vurur.

Şimdi ne olacak? İntikamdan doğan imkansız bir aşk masalı nasıl sonuçlanacak. Reyyan sevdiğini zannettiği Miran’ı af edebilecek mi?

Hazar Şadoğlu’nun (Serhat Tutumluer) vurulan küçük kızı Gül’ün hastane odasında, baş ucundan hiç ayrılmaz. Büyük kızı Reyyan’ın başına gelenlerden habersizdir. Gül babasının çiçeği, annesinin gülü, ablasının bir tanesi ve Şadoğullarının küçük prensesidir.

Diğer taraftan Aslanbey ailesinin Hanımağası Azize Hanım, bütün kızları ve gelinleri ve hizmetkarları ile Midyat’taki konağa yerleşmişlerdir.

5 Nisan Cuma akşamı Hercai Atv ekranlarında…

Bu dizinin ilk üç bölümü ekranları geldi ve çok sevildi. Milyonlarca Tv izleyicisi Reyyan (Ebru Şahin) ve Miran (Akın Akınözü) çok sevdi. Cuma gecelerinin zirvedeki dizisi yaptı ve haftanın dizileri arasında 4.sıra oturttu.

Sevilen dizi 31 Mayıs Cuma akşamı 12.bölümünde sezon finali yapacak ve uzun bir yaz tatilinden sonra, bir değişiklik olmaz ise; 20 Eylül Cuma akşamı tekrar seyircisi ile buluşacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

1 thoughts on ““Hercai” Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi oldu!

  1. Quality content is the important to be a focus for the people to visit the site,
    that’s what this web page is providing.wholesale nhl jerseys free shipping from Chinahttp://korijtkw.mee.nu/?entry=3127459https://wiki-stock.win/index.php?title=Pitt_standout_mike_little_conditions_on_imminent_nba_scribble_48121531242&oldid=238522

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir