Erkan KolçakKöstendil “12 Numaralı Adam’la Avrupa’yı Fethediyor.

Tiyatro

Başarılı oyuncu Erkan KolçakKöstendil’in kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “12 Numaralı Adam” Avrupa turnesine tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar Avrupa’nın 19 farklı şehrinde sahneye çıkan oyuncu, Mart ayında da Almanya ve Hollanda’daki tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Rol aldığı dizi, tiyatro ve sinema filmlerindeki başarılı performanslarının yanı sıra kendi yazıp yönettiği kısa filmlerle de ödülleri toplayan başarılı oyuncu Erkan KolçakKöstendil, kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “12 Numaralı Adam” ile geçtiğimiz seneden beri Avrupa’yı dolaşıyor. Tüm şehirlerde yoğun ilgi ile karşılaşan oyunun biletleri günler öncesinden tükeniyor.

Finale giden bir maç ve bir yedek kalecinin son şansı…

Çizgilerin dışına çıkmak, yalnız kalmak, aile olmak, risk almak ve hayata tutunmak üzerine kurulu tek kişilik oyun “12 Numaralı Adam” Avrupa turnesine Mart ayında Almanya ve Hollanda ile devam edecek. Oyun 2 Mart’ta Düsseldorf’ta Savoy Theater’da, 3 Mart’ta Eindhoven’da Parktheater’da, 10 Mart’ta Dortmund’ta CineStar’da ve 15 Mart’ta Rotterdam’da Oude Luxor’da tiyatroseverlerle buluşacak. “12 Numaralı Adam”ın Türkiye prömiyerinin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

“Çukur” dizisinde başarılı oyunculuğu ile Vartolu Sadettin karakterini canlandırıyor. Oldukça da beğeniliyor. Sevenleri milyonlarca kişi. Dizi çekimleri sekteye uğrar mı bilemiyorum. Hem tiyatro hem dizi bir koltuğa 2 karpuz sığdırıyor. Erkan KolçakKöstendil hem Avrupa’yı fethettiği, hem de ülkemiz insanının beğenisini kazandığı için tebrik ediyor, her iki dalda başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Kaynak Haber:

Basın İletişim:

İletişim Deposu: Zümrüt Burul  – İrem Tümer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir