Çağatay Ulusoy’dan yeni bir fotoğraf geldi!

TV Programları

Çağatay Ulusoy sevenleri ve hayranları isteye isteye nihayet yeni bir fotoğraf aldılar. Çağatay Ulusoy’dan neredeyse 2 aydır ses seda çıkmıyordu. (Sadece Şubat başında Hazal Kaya’nın düğün gecesine katıldı.) Şimdilerde İstanbul da mı yoksa Los Angeles de mi belli değil. (Amerika’yı komşu kapısı yaptı, kah orada, kah burada.) Dün    Fan sayfası tarafından aşağıdaki fotoğraf yayınlandı. İşte bu fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

Ulusoy, bir hayranı ile görülüyor. Tahminim; İstanbul da bir restorantta  çekilmiş bir resim.

Hakan’lar arasındaki Fark:

5 Aralık “Hakan: Muhafız” tanıtım gecesinden bu tarafa oldukça değişmiş gördüm. Saçlar ve sakal oldukça uzamış, sorulduğunda yeni dizi için bıraktığını söylemişti. Ayrıca Çağatay’ın kilo aldığı gözden kaçmıyor. Yanakları tombik olmuş. Sabah sporlarını ihmal etme Çağatay, benden söylemesi.

Son bir yıldır Çağatay Ulusoy; Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi “The Protector”un başrolünü üstleniyor. Fantastik drama türünde olan ve bir süper kahraman hikayesini anlatan “The Protector”da Ulusoy, İstanbul’un son muhafızı “Hakan”ı canlandırıyor. Dizi, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatıyor. İkinci sezonu için de onay çıkan “The Protector” 14 Aralık 2018 tarihinden bu yana 190 ülke ve 139 milyondan fazla kullanıcısı ile Netflix’te yayında…

HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİNİN ÜÇ SİLAHŞÖRÜ 

Ayça Ayşin Turan (LeylaÇağatay Ulusoy (Hakan) Hazar Ergüçlü (Zeynep)

Bu dizinin 3 sezon çekimleri de yakında başlayacak. 21 – 30. bölümler çekilecek. Ancak bu yeni bölümler 2020 yılı içinde yayına verilir. Şimdilerde sevenleri çekimleri yapılmış olan 2.sezon (11- 20) bölümlerin yayına verilmesini sabırsızlıkla bekliyor. Çağatay da sağ olsun, ser veriyor, sır vermiyor! Ama daha önce de söylediğim gibi en erken yaz aylarında yayına verilecektir. Benim tahminin Eylül ayı olabilir.

Şu sıralarda İstanbul da mı? Yoksa Los Angeles ve Santa Monica da mı bilgisi yok. Bilhassa oradaki Amerika’lı dostları ile konuşarak lisanını geliştirmek tek amacı.

Her şeyin dilediğin gibi olsun… Sanatçılığı, yüzü ve gönlü güzel adam. Sevenlerin hep arkandalar unutma.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir