Geçen Haftanın (04 – 10 Şubat 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 04 – 10 Şubat 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 27 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Vuslat (TRT1), Kadın (Fox), Halka (TRT1), Muhteşem İkili (Kanal D9, Diriliş Ertuğrul (TRT1), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Vurgun (Fox Tv), Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Çarpışma (ShowTv), Tek Yürek (TRT1), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), İkizler Memo-Can (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1), Elimi Bırakma (TRT), Savaşçı (Fox Tv) ve Kardeş Çocukları (Star Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

Total’in ilk sırasında bu hafta ; TRT1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Total’de aldığı 14,95 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Savaşçı” dizisi 7,21 puan ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Total’de TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisi, AB’nin ilk sırasında 15,95 puanla yer alıyor. AB’nin 10.sırasında Fox Tv’in “Yasak Elma” AB’de aldığı 6,09 puan ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

Artık, Haftanın dizileri sıralamasında bir yenilik yaparak, Hem Total’de hem de AB grubunda 5 puanın üstünde reyting alanları sıralamada yer veriyorum.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler ve 5 puanın üzerinde reyting alanlar :

1.Diriliş Ertuğrul 134.Bölüm (TRT1)……………………..14,95

2.Bir Zamanlar Çukurova 19.Bölüm (Atv)…………….14,85

3.Kadın 48.Bölüm (Fox Tv)………………………………….12,76

4.Sen Anlat Karadeniz 39.Bölüm (Atv)………………….10,15

5.Arka Sokaklar 504.Bölüm (Kanal D)…………………..10,15

6.Söz 68.Bölüm (Star Tv)……………………………………….9,69

7.Çukur 51.Bölüm (Show Tv)…………………………………9,13

8.Kardeş Çocukları 3.Bölüm (TRT1)…………………………..7,72

9.Gülperi 19.Bölüm (Show Tv)……………………………..6,96

10.Savaşçı 62.Bölüm (Fox Tv)………………………………7,21

_____________________________________________

11.Yasak Elma 31.Bölüm (Fox Tv)………………………….6,28

12.Avlu – 29.Bölüm (Star Tv)…………………………………5,82

13.Kızım 18.Bölüm (Tv8)……………………………………….5,79

14.Erkenci Kuş 29.Bölüm (Star Tv)…………………………….5,73

15.Bizim Hikaye 56.Bölüm (Fox Tv)……………………….5,68

16.İkizler Memo-Can 13.Bölüm (TV8)……………………..5,20

17.Payitaht Abdülhamid 73.Bölüm (TRT1)………………..5,58

AB’de ilk 10 ve 5 Puanın üzerinde reyting alanlar:

1.Diriliş Ertuğrul 134.Bölüm (TRT1)………………………15,95

2.Bir Zamanlar Çukurova 19.Bölüm (Atv)………………13,33

3.Kadın 48.Bölüm (Fox Tv)……………………………………12,39

4.İstanbullu Gelin 71.Bölüm (Star Tv)…………………….8,60

5.Çukur 51.Bölüm (Show Tv)…………………………………8,46

6.Kardeş Çocukları 3.Bölüm (TRT1)………………………….7,62

7-Payitaht Abdülhamid 73.Bölüm (TRT1)………………7,25

8.Söz 68.Bölüm (Star Tv)……………………………………..6,44

9.Vurgun 1.Bölüm (Fox Tv)………………………………………6,19

10.Yasak Elma 31.Bölüm (Fox Tv)………………………..6,09

___________________________________________

11.Çarpışma 9.Bölüm (Show Tv)…………………………6,03

12.Kızım 8.Bölüm (Tv 8)………………………………………….5,63

13.Arka Sokaklar 505.Bölüm (Kanal D)………………5,38

14.Erkenci Kuş 29.Bölüm (Star Tv)………………………..5,35

15.Kalk Gidelim 57.Bölüm (TRT1)…………………………5,26

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de; Total grubunun 5 dizisi yer alıyor. Bu beş dizinin biri AB diğerleri TOTAL Grubundan.

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL (TRT1) :

TRT 1’in uzun süredir devam eden dizisi “Diriliş Ertuğrul” un geçtiğimiz Çarşamba akşamı 134.bölümü ekranlara geldi. AB grubunda aldığı 15,95 reyting puanı ile 1.sırasında yer alıyor.

C

Dragos’un kilisenin önünde Ertuğrul’u öldürmek için hazırladığı oyunda bir anda şartlar değişmiş ve Zangoç canı pahasına Ertuğrul’u korumak durumunda kalmıştı. Yaşanan çatışmada Abdurrahman ağır yaralanmış Ertuğrul’un kollarında yaşam mücadelesi veriyordu. Acaba Abdurrahman yaşayacak mı?

Bir yanda Dragos bir yanda Beybolat’la uğraşmak durumunda kalan Ertuğrul Bey’in yürüttüğü gizli faaliyetler Moğolların dikkatinden kaçmamıştı.

2. BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA :

Atv’nin sevilen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Haftanın dizilerinde geçen hafta olduğu gibi yine 2.sırada yer aldı. Total reyting puanı 14,85.

“Züleyha’nın Gözlerindeki kıskançlığı hep birlikte gördük!”

Çukurova’da Yılmaz’ın doktor ile birlikte olması, Züleyha’nın gözünden kaçmamıştır. Züleyha’dan duyan Demir Yaman kime silah çekecek? Yılmaz’la Müjgan’ın yakınlaşması en çok Züleyha’nın canını yakar. “Acımın bütün çığlıklarını kalbimde sakladım ben” diyen Fekeli yıllardır kapalı kapılar ardında kalan gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçiyor. Şermin konağını Demir’e satamaz, ama Yılmaz ile anlaşırlar. Yılmaz’ın Demir ile komşu olursa neler olacak? Züleyha, Gülten’i işten kovar.

3.KADIN (FOX TV) :

Fox Tv’nin ödüllü dizisi “Kadın” bütün hızı ile devam ediyor. Salı gecelerinin sevilen dizisi “Kadın” 48.bölümü ile ekranlara geldi. Total grubunda aldığı 12,76 puanla 3.sıradaki yerini korudu.

Bahar’ın tek arama hakkını Arif’ten yana kullandığını öğrenen Sarp kıskançlıktan deliye döner. Arif’in kim olduğunu ve neden Bahar’ın onu aradığını merak ederken, aynı zamanda çocukların da neden Arif’i bu kadar sevdiklerini anlamaya çalışır. Sarp’ın sorularından ve sorgulamalarından sıkılan Bahar ise ona çok büyük bir tepki verir. Pırıl ile ilgili hiçbir soru sormadığını ona hatırlatarak, Arif hakkında da soru istemediğini açıkça belirtir. Sarp’a kaçırma haberini verenin Şirin olduğunu düşünürken şok bir bilgiyle Suat’ın bütün tavrı değişecektir. Pırıl ise Bahar’ın daha önce onu gördüğünü ve her şeyden haberdar olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Ama hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Bahar her geçen gün Yeliz’in ölüm haberine bir adım daha yaklaşırken, Doruk ve Nisan’ı ise büyük bir tehlike beklemektedir.

4. SEN ANLAT KARADENİZ (ATV) :

Geçen haftaki yerini korudu. “Sen Anlat Karadeniz” 4.sırada ve 10,15 reyting puanı ile yine 4.sırada yer alıyor.

Tahir Vedat’ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes’tedir. Vedat’tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes’in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

5.ARKA SOKAKLAR (KANAL D) : Kanal D’nin uzatmalı dizisi “Arka Sokaklar” heyecanlı bir bölümü ile ekranlardaydı. 10,15 total reyting puanı ile beşinci bölümde haftanın dizileri arasında yine yer aldı.

Hüsnü, iki ailenin tatsız karşılaşmasını güzel bir yemekle artıya çevirmeye çalışır. Meryem ile ciddi ciddi evlenmeyi düşünen Hüsnü yemekte, kendisinden çok hoşlanmayan müstakbel kaynanası Meziyet Hanımın gözüne girmeye çalıştığı sırada olanlar olur. Hüsnü, Kayınbabası ile torun konuşmasına girdiği sırada Meziyet Hanımın laf atmalarına maruz kalır. Yaşıyla alakalı söylediği sözler Zeliş’in gücüne gider ve babasını korumaya başlar. Zeliş ve Meziyet tartışmasına Nazike de dahil olur. Hüsnü ve Meryem iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştığı sırada Meziyet Hanım elindeki su bardağını Zeliş’e fırlatır. Bardak Meryem’in kafasına isabet eder. Hemen hastaneye kaldırılan Meryem yaşadıklarını şokunu atlatamaz. Hüsnü ve Meryem ailenin yarattığı bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için hastaneden kaçarlar. Meziyet Hanım, ertesi gün yanında polislerle Çoban Ailesinin kapısına gelir ve kızının kaçırdığını iddia ederek aileyi suçlar. Nazike ve Meziyet saç saça, baş başa kavgaya tutuşurlar…

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: TRT1, Atv, Fox ve Show Tv 2’er dizi. Kanal D ve Star Tv’den birer dizi yer aldı.

AB’de ; TRT1 ve Fox Tv 3 dizi. Star Tv iki dizi, Atv ve Show Tv’den birer dizi yer aldı.

Bu hafta TRT1 ve Atv, AB grubunda 3 dizi ve Total grubunda 2 dizi ile berabere kaldılar. Geçen haftanın kanalı TRT1 olması nedeni ile bu hafta da TRT1 haftanın kanalı oldu.

Geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Vurgun iyi bir başlangıç yaptı. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır birlikte oynuyorlar. Ancak Çarşamba gecesi Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz gibi güçlü diziler arasında yer bulacak gibi duruyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir