Hazal Kaya & Ali Atay Düğününden geriye kalanlar!

Magazin

Ünlü Dizi oyuncumuz Hazal Kaya ile yine oyuncu olan Ali Atay düğününün yankıları devam ediyor. Düğün ünlülere ait olunca davetlileri de ünlü oluyor. Kimler yoktu ki bu düğünde… Hazal Kaya’nın yıllar önce birlikte oynadıkları “Aşk-ı Memnu” dizisinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya’nın ününe ün katan “Adını Feriha Koydum” dizisinin unutulmaz başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ve son dizisi Bizim Hikaye dizisinin başrol erkek oyuncusu Burak Deniz.

Çukur dizisinin Vartolu karakterini can veren Erkan Kolçak Köstendil de oradaydı. Bu düğünde olması gereken Beren Saat yoktu!

Konuklar bol bol dans edip horon teptiler. Çağatay düğünlerde, eğlence yerlerinde oynadığını pek görmeyiz. Medcezir’de bir düğüne (Yaman-Mira) rol gereği Serenay Sarıkaya ile katılmışlar utana sıkıla oynamıştı. Hazal – Ali’nin düğününde Hazal’ın hatırı için olsa gerek oynadığını, Ali Atay ile horon teptiğini gördük.

Yer yer alkışlayarak tempo tutmuştu.

Düğünde poz poz fotoğraflar çekildi. En çok fotoğraf karelerine düşen Hazal-Ali çiftinden sonra Çağatay Ulusoy idi. Son dizisi Hakan: Muhafız ile Dünya sanatçısı olan Çağatay’ın resimleri sevenleri tarafından paylaşıldı.

Dikkatimi çeken Çağatay Ulusoy’un yanındaki bayanların resimlerinin üzerine aşağıda olduğu gibi kapatıldığını gördük. Sizce bu ne anlama geliyor? Bence sadece kıskançlık!

Çağatay Ulusoy’un yanında resimde olsa da, sevenleri başka birini görmek istemiyorlar…

Çağatay Ulusoy’un saçları ve sakalının iyici uzadığını gördük, son dizisi Hakan: Muhafız görüntülerinden çok faklıydı. Kulağımıza gelenler göre sakallarını dizisi için uzattığı söylense de, ben Hakan: Muhafız dizisi  önümüzdeki Mayıs ayında  3 sezon çekilecek o zaman saç ve sakal kesilecek o gördüğümüz ‘Hakan’ olacağını zannediyorum.

Burada tekrar Hazal Kaya ile Ali Atay mutlulukları bir ömür boyu sürmesini diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir