Çağatay Ulusoy ile Seranay Sarıkaya, The O.C.nin yıldızları ile tanışacak!

Magazin

Medcezir sezon finali yaptı, şimdi ver elini Amerika. Evet, daha önce magazin basınında Los Angeles’e gidecekleri yazılmıştı Çağatay Ulusoy ve Seranay Sarıkaya’nın.

The O.C. dizisinin başrol oyuncuları ile bir araya gelecekler, tanışacaklar. Bizim Yaman Koper (Çağatay Ulusoy) ile onların Ryan Atwood (Benjamin McKenzie) tanışacaklar. Muhtemelen de benzerliklerini ve de kim daha başarılı diye konuşacaklar. Gene bizim Mira Beylice (Serenay Sarıkaya) ile onların Marissa Cooper (Mischa Barton) tanışacak. Kim daha güzel diye görüşmeseler de şöyle bir bakışacaklar. Serenay, kendi sevgilisi Yaman’ı mı daha yakışıklı, ya da Ryan mı daha yakışıklı diyerek bir kıyaslama yapmadan edemeyecek! Şaka bir tarafa,  The O.C.nin başrol oyuncuları, bizim oyuncuların başarısını kutlayacaklar, oyunculuktan konuşacaklardır.

Bu heyecanlı buluşma hem Çağatay Ulusoy için, hem de Serenay Sarıkaya için unutulmayan bir anı olacak.

Ekran Alıntısı.PNGmd37.4

Daha sonra Los Angeles’da bir Workshop’da oyunculuk eğitimi alacak olan ikili oyunculuklarının üstene daha ne gibi artılar koymanın yollarını arayacaklar.

Ay Yapım şayet izin alır, da ortamı da ayarlarsa, Eylül’de Medcezir’in yeni bölümlerinde gösterilmek üzere sürpriz çekimler de yapacakmış. 24 Mayıs’ta yazmış olduğum, Medcezir / Mira Amerika yolcusu! Blog yazımın sonunda, bizler gerçek Amerika sahnelerini Eylül ayındaki yeni sezonda izleyeceğiz, diyerek yazmıştım.

Amerika’da The O.C.nin başrol oyuncuları ile tanışma ve oyunculuk eğiminden sonra ver elini Meksika sahilleri diyecek olan oyuncularımız,  gönüllerince 12 günlük bir tatil yapacaklar.

Ekran Alıntısı.PNGmd38.19

Yorgunluklarını atmış, moral depolamış olan Çağatay ile Serenay dinlenmiş bir yüz ile Ağustos ortalarından sonra Medcezir’in 2.sezonunun 39. Bölümü için kamera karşına geçecekler.

Bu seyahat tahmin ederim, Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın, Medcezir’in bu iki başarılı oyuncusuna ödül seyahati olacaktır.

Muhtemelen izleyenlerimiz, 12 Eylül Cuma akşamı 39.bölümü seyretmek için ekran başında olacaklar.

Başarılı oyuncularımız, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’ya, iyi eğitimler ve de keyifli bir tatil dileyelim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

Not: Haber kaynak: 15 Haziran 2014 Pazar – 01:45 – Akşam.com.tr.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir