Çağatay Ulusoy’un Yeni Hobisi Binicilik!

Magazin

Çağatay Ulusoy’un The Protector Hakan: Muhafız dizisinin Netflix Internet sitesinde yayınlanan yeni dizisinden sonra ilk defa Twitter’da ve Instagram da at sırtında fotoğrafı yayınlandı. Mavi At Binicilik Kulübü’nde binicilik eğitimi almaya başlamış.

Çağatay Ulusoy at sırtında, yanında da binicilik eğitmeni. Çağatay’ın yeni hobisi at biniciliği mi? Yoksa akla gelen soru? Çağatay yeni dizisi yada filminde at mı binecek mi? At yarışlarında Jokey mi olacak ya da filmde sıkça at mı binecek!

Akla gelen diğer bir soru? Ulusoy Amerika’da bir amerikan kovboy filminde mi oynayacak? Geçtiğimiz eylül ayında dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile anlaşma imzalamıştı. Hazırlan sana bir sinema filminde rol mü vereceğiz dediler!

Çağatay Ulusoy, Mavi At Binicilik Kulübünde Binicilik Eğitmeni ile görülüyor.

Önümüzdeki günlerde Çağatay Ulusoy’un bu at merakının sebebi ortaya çıkacak! Bu sadece bir hobi mi? Yoksa yeni dizisi ya da Sinema Filminde at sırtın da mı olacak? Hep birlikte göreceğiz!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Görseller Çağatay Ulusoy’un Tweetter sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir