Kıvanç Tatlıtığun İlginç Dizisi Çarpışma Sessiz ve Derinden Geliyor!

TV Programları

Ay Yapım’ın başarılı dizisi, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Elçin Sangu (Zeynep), Alperen Duymaz (Kerem), Melisa Aslı Pamuk (Cemre), Onur Saylak (Veli Cevher), İsmail Demirci (Galip), Hakan Kurtaş (Demir), Merve Çağıran (Meral), Mustafa Uğurlu (Selim), Rojda Demirer (Belma) ve Erkan Can (Haydar) gibi güçlü oyuncular yer aldığı dizi 4 haftadır devam ediyor.

Çarpışma 4. Bölümünde; Veli’nin, Adalı’ya annesi üzerinden saldırması Adalı’yı çılgına çevirir. Adalı, Veli’yi yakalamaya ne kadar yakın ise, Veli de bir o kadar soğukkanlıdır. Cemre, Kerem’in anlattıkları karşısında öfkelenir, tepkisi çok sert olur. Ama Kerem’in de Cemre’nin yüreğine işleyecek bir çift sözü vardır. Aklı da duyguları da karmakarışık olan Cemre, Kerem’le ilgili sorularının cevabını Zeynep ve Adalı’da arar. Kerem ise aynı anlarda cezaevinde ‘ayakta kalma’ savaşı vermektedir. Belma, Yakup’un şantajı karşısında darmadağın olur. Olanları Demir’e anlatır. Tehlike çanlarının artık iyiden iyiye kendileri için çaldığını anlayan Demir, Cemre’nin dikkatini başka yönlere çekmeye çalışır. Cemre ise, Kerem’in karşısına bir kez daha çıkacaktır. Adalı, aklından geçenleri Veli’nin de okuduğunu iyi bilir ve Zeynep’i dikkatli olması için uyarır.

“Islığı duydun mu Kadir Adalı?”

Çarpışma’nın 4. Bölümünde; Zeynep’in evden kaçmasıyla Adalı onun peşine düşüyor. Veli’nin ona bıraktığı izlerle Adalı Zeynep’in ardından gidiyor. Adalı’yı silahıyla bekleyen Veli onu vurmak için hazırken kararından vazgeçip adamını vuruyor. Adalı, Veli tarafından köşeye sıkışıyor. Geçen bölüm finalinde geçen bu sahne oldukça heyecanlıydı.

 

5.Bölümde neler olacak!

Kızı Aylin’e bir an önce kavuşmak için can atan Zeynep’in, Veli’ye korkusuzca kafa tuttuğu tanıtımda, Veli’nin ‘Evde kızını aldığım kadınla, şimdi karşımda duran kadın arasında bayağı fark var !’ sözleri dikkat çekiyor.

Kadir’in öfkeden çılgına dönüp, ortalığı yerle bir ettiğinin, Zeynep’in de gözünü karartıp Veli’ye saldırdığının görüldüğü tanıtım yeni bölümde heyecanın daha da artacağının ipuçlarını veriyor.

Günler sonra kızına kavuşan Zeynep ile kızı arasındaki duygusal anlar ise izleyenleri derinden etkiliyor.

Çarpışma heyecan dolu 5.bölümü ile devam ediyor. Kıvanç Tatlıtuğ atarlı sözleri ve davranışları ile diziye renk katıyor. Reytinglerde pek başarılı gözükmese de AB Grubunda Haftanın dizilerinde ilk ona girmeyi başarıyor. Çarpışma sesiz ve derinden geliyor, izleyicisini etkiliyor. İlerleyen bölümlerde üst sıralara doğru yükseldiğini göreceğiz.

Alperen Duymaz, bundan önce Çukur dizisinde oynayan Duymaz, etkileyici yüz hatları ile sevilen bir oyuncu, Çarpışma dizisine ayrı bir renk katıyor, oldukça da başarılı gözüküyor.

Çarpışma’nın  5.bölümü yarın akşam (20.12.2018) Show Tv ekranlarında….

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak ve görseller Show Tv tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir