Çarpışma: Bu Dizi Sırf Kıvanç Tatlıtuğ’un Oyunculuğunu İzlemek İçin Seyredilir!

TV Programları

Ay Yapım‘ın yeni dizisi Çarpışma geçen hafta Show Tv‘de başladı. Henüz iki bölüm ekranlara geldi. Her iki bölümde de reytingleri düşük. Varsın olsun, bu dizi Kıvanç Tatlıtuğ‘un oyunculuğunu izlemek için seyredilir. Çarpışma dizinin adı ama, Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculu insanı çarpıyor. Dörtlü basit bir araba kazası bu… Oyuncuları başta Tatlıtuğ olmak üzere seçme. Ay Yapım yaparsa iyisini yapar dedim, ben her iki bölümü seyrettim.

Kıvanç Tatlıtuğ’u Kuzey Güney dizisinde izlemiştim. O yıllarda diziyi ve Kıvanç’ın oyunculuğunu çok beğenmiştim. Şimdi de öyle…

Çarpışma oyuncuları: Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Onur Saylak ve Erkan Can.

 


Beyaz Show’un konukları “Kelebeğin Rüyası” oyuncuları Kıvanç tatlıtuğ, Mert Fırat, Belçim Bilgin, Ahmet Mümtaz Taylan’dı. O zaman Beyazıt Gülercan’ın programına 15 Mart 2013 yılında katılmışlardı. (Kıvanç Tatlıtuğ’un içindeki oyunculuk hayvanı) Blog yazımda yazmıştım (*)  Beyaz; Kıvanç Tatlıtuğ’a İçindeki “Oyunculuk Hayvanı” benzetmesi yapmıştı. Bu espriyi o aman çok gülmüştüm. Gerçekten Beyaz’ın dediği gibi Kıvanç Tatlıtuğ’un bambaşka bir oyunculuk tarzı var. Demek ki içindeki Oyunculuk Hayvanından geliyormuş bu başarısı…

2.Bölüm Total: 4,69 – 9,60         1.Bölüm Total:  3,99 – 8,61

                    AB   : 6,61 – 14,17                            AB  :   5,60 – 13,21

Çarpışma dizisinin ilk 2 bölümünde reytingler düşük olsa da, ilerleyen bölümlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğu reytingleri arttıracaktır.

Kıvanç Tatlıtuğ ve tüm “Çarpışma” dizi ekibine başarılarının devamını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir