Netflix’in 2.Orjinal Türk Dizisinde ‘Beren Saat’ Oynayacak!

TV Programları

Çağatay Ulusoy’un “Hakan: Muhafız” dizisinden sonra ikinci Türk dizisi geliyor. Başrolü Beren Saat oynayacağı haberi geldi. Şu günlerde nefesler tutuldu Dünya Netflix izleyicisi, Çağatay Ulusoy’un 14 Aralık’taki dizisini beklerken Netflix’ten bir atak daha yaptı. Güzeller güzeli Beren Saat’i seçti.

Twitter’da Netflıx Türkiye, sosyal medya hesabında çok kısa bir Teaser gözüme çarptı. Dünyanın 3-4 ünlü sanatçısı ile birlikte Beren Saat bu kısa teaser’da çok yakında diyerek verdi.
Anlıyor musunuz? Gözlerimizin önünde ile ikinci Netflix orijinal dizisi çekilecek!
Tanıtımda; Hoş Geldin Biz de Seni Bekliyorduk diye Beren Saat’ın çok yakında Netflıx’de olacağı haberini geçmiş oldu.
Beren Saat, 2008 – 2010 arasında Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamış”Aşk-ı Memnu” dizisi ile ünlenmişti. Arkasından 2010 – 2012 yıllarında Fatma Gülün Suçu Ne? dizisi ile ününe ün katmıştı. Daha sonra da bazı Dünya ülkelerinde Fatma Gülün Suçu Ne dizisi ile izleyici Beren Saat’i tanımış, hayran kalmıştı. İşte şimdi de o Beren Saat Netflix’te. Bakalım hangi rolde, kimlerle birlikte oynayacak hep birlikte göreceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir