Geçen Haftanın (04 – 11 Kasım 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 04 – 11 Kasım 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 31 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Egenin Hamsisi (TRT1), Bir Umut Yeter, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox), Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (TV8),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Muhteşem İkili, Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), İkizler Memo-Can, Savaşçı (Fox), Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv) ve Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta TRT1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul yeni sezon 122.bölümü başladı ve birinciliği ele aldı. Total’de aldığı 14,84 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Show Tv’in “Gülperi” dizisi 7,53 puan ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Total’de olduğu gibi TRT1’in Diriliş Ertuğrul, AB’nin ilk sırasında 15,68 puanla yer alıyor.  AB’nin 10.sırasında TV8’in Kızım dizis, AB’de aldığı 5,63 puan ile yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm (TRT1)……………………..14,83 – 31,93

2.Bir Zamanlar Çukurova 9.Bölüm (Atv)……………….13,58 – 31,94

3.Kadın 38.Bölüm (Fox Tv)………………………………….12,26 – 28,38

4.Sen Anlat Karadeniz 29.Bölüm (Atv)………………….12,10 – 25,66

5.Çukur 41.Bölüm (Show Tv)………………………………..11,82 – 27,04

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.Bl.(Atv)…….9,18 – 20,37

7.Arka Sokaklar 494.Bölüm (Kanal D)……………………7,89 – 17,57

8.Söz 58.Bölüm (Star Tv)………………………………………7,73 – 17,57

9-Savaşçı 53.Bölüm (Fox Tv.)………………………………..7,67 – 18,51

10.Gülperi 9.Bölüm (Show Tv)……………………………….7,53 – 16,96

 

AB’de ilk 10 :

1.Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm (TRT1)……………………..15,68 – 35,79

2.Çukur 41.Bölüm (Show Tv)……………………………….12,20 – 29,08

3.Bir Zamanlar Çukurova 9.Bölüm (Atv)………………..11,29 – 28,51

4.Kadın 38.Bölüm (Fox Tv)……………………………………9,75 – 23,03

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.Bl.(Atv)…….8,01 – 18,37

6.Sen Anlat Karadeniz 29.Bölüm (Atv)……………………6,89 – 15,55

7.İstanbullu Gelin 61.Bölüm (Star Tv)…………………….6,81 – 16,85

8.Yasak Elma 22.Bölüm (Fox Tv)…………………………..5,80 – 13,74

9.Elimi Bırakma 16.Bölüm (TRT1)…………………………5,69 – 14,23

10.Kızım 8.Bölüm (Tv8)……………………………………….5,63 – 14.00

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de; Total grubundan 3 dizi, AB’den 2 dizi yer alıyor. Sıralama şöyle.

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : TRT1’in rekortmen dizisi bu hafta 122.bölüm ekranlara geldi ve her iki kategoride ilk sırada yer aldı. AB grubunda aldığı 15,68 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer aldı.

TRT1’in rekortmen dizisi 5. sezonuna 122.bölümü ile başladı. Oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan , Hande Soral , Nurettin Sönmez , İlker Aksum , Hülya Darcan , Emre Üçtepe , Kerem Beşikoğlu , Ayberk Pekcan ,Arif Diren , Burçin Abdullah , Kayra Şenocak , Celal Al-Hakan Serim yer alıyor.

Ertuğrul’un Söğüt’teki gücü, Moğolları rahatsız eder. Moğollar, tahakküm altına aldıkları Selçuklu vezirleri aracılığıyla Ertuğrul’un gücünü kırmak için harekete geçer. Söğüt’te vergileri toplayan Ertuğrul iken, bundan sonra vergileri toplamakla başka bir oba görevlendirilir. Bu obanın beyi, kızını casusluk faaliyetleri için Söğüt’e gönderir ve kızın yolu Osman vasıtasıyla Ertuğrul ile kesişir.

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin iddialı dizisi bu hafta 2.sıraya düştü. Adana Çukurova’da geçen bir olayı anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu hafta, Total’de aldığı 13,58 reyting puanı ile ikinci sırada yer alıyor.

“Adın gibi olacaksın yılmayacaksın!”

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecanın dozu giderek artıyor. Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. ‘Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var’ diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak. Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi?

Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!

 

3.KADIN : Fox Tv’nin sezon dizisi Kadın 38.bölümde Total’de 12,26 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında, 3.sıradaki yerini korudu.

Bahar’a ilik vermeyi kabul eden Şirin’i Sarp’ın nasıl ikna ettiği merak konusudur. Şirin ise iliği vermeyi kabul etmesine rağmen Bahar’ı huzursuz etmek için elinden geleni yapar. Sarp’ın, kardeşiyle bir ilişkileri olduğunu bilme düşüncesi bile Bahar’ın mahvolmasına sebep olurken, Şirin bir adım daha ileriye gider. Bahar’dan Sarp’ın yaşadığını gizlemek ise Arif’i içten içe rahatsız etmeye başlar.

 

4.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilerek izlenen dizisi  bu hafta da 4.sıradaki yerini korudu. Çukur AB’de aldığı 12,20 reyting puanı almıştır.

Çukur 41. Bölümünde; Aliço’nun yardımıyla Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, Vartolu’yla da kafa kafaya verip Karakuzulara karşı yeni planlar yapacaktır. Selim’in yıllardır merak ettiği soru, İdris’i geçmişe götürecektir. Baba-oğul arasındaki yüzleşmede İdris, Meliha ile ilgili itiraflarda bulunacak. İkilinin karşı karşıya geleceği an ise merakla beklenecek. Celasun, Ayşe ve Karaca, her yerde Akşın’ı ararken; başına açılan dertler Celasun’u köşeye sıkıştıracak. Sena, Karaca’nın yardım isteğini ve Akşın’la ilgili durumları Yamaç’la paylaşacak.

Cumali yine Yamaç’ı dinlemeyip kendi bildiği yoldan giderken Celasun’un kendini içinde bulacağı oyun, Koçovalılar ve Karakuzular arasındaki mücadeleyi etkileyecek.

 

5.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’de yer alan sevilen dizi Total’de aldığı 12,10 reyting puanı ile bu hafta beşinci sıraya geriledi.

Aile olmanın mutluluğu!

Yiğit’i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit’i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat’ın harekete geçmesine kim engel olacak? Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye’nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye’nin büyük sırrı ne? Tahir ve Nefes Vedat’tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat’ın Nefes’e dair elindeki büyük koz ne?

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi. Show Tv ve Fox Tv 2’er dizi. TRT1, Kanal D ve Star Tv birer dizi ile sıralamaya giriyor.

AB’de ilk on: Atv ve Fox Tv  3’er dizi. TRT1 2 dizi. Star Tv. ve  TV8 birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB’de 3 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir