Geçen Haftanın (22 – 28 Ekim 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 22 – 28 Ekim 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 29 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Egenin Hamsisi (TRT1), Can Kırıkları. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox),  Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’ (Yeni), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (TV8),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Umut Yeter (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), İkizler Memo-Can (Yeni), Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv) ve Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Atv’nin iki dizisi arasında rekabet vardı. Yeni dizi “Bir Zamanlar Çukurova” Haftanın dizileri arasında birinciliği yükseldi ve Sen Anlat Karadeniz’in elinden haftalardır süren birinciliği aldı. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta Total’de aldığı 14,15 puan ile birinci sırada yer aldı.  Total’in 10.sırasında Fox Tv’in “Bizim Hikaye” dizisi 6,46 ile yer aldı.

AB’nin ilk sırasında; Total’de olduğu gibi “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi AB grubunda da birinciliği ele aldı. 11,97 puanla aldı bu birinciliği.  TV8’in yeni dizisi “Kızım” dizisi, AB’de aldığı 5,58 puan ile 10.sırada yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Bir Zamanlar Çukurova 7.Bölüm (Atv)………………..14,15 – 33,38

2.Sen Anlat Karadeniz 27.Bölüm (Atv)…………………..14,14 – 33,94

3.Kadın 36.Bölüm (Fox Tv)…………………………………..12,38 – 29,99

4.Çukur 39.Bölüm (Show Tv)………………………………..11,02 – 26,14

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112.Bl.(Atv)…….8,46 – 19,59

6.Gülperi 7.Bölüm (Show Tv)………………………………..7,80 – 17,58

7.Söz 56.Bölüm (Star Tv)……………………………………….7,74 – 18,41

8.Arka Sokaklar 492.Bölüm (Kanal D)……………………7,38 – 16,52

9.Erkenci Kuş 17.Bölüm (Star Tv)………………………….6,93 – 17,46

10.Bizim Hikaye 44.Bölüm (Fox Tv)………………………6,46 – 15,33

 

AB’de ilk 10 :

1.Bir Zamanlar Çukurova 7.Bölüm (Atv)……………….11,97 – 29,39

2.Kadın 36.Bölüm (Fox Tv)………………………………….11,27 – 27,13

3.Çukur 39.Bölüm (Show Tv)……………………………….11,05 – 26,22

4.Sen Anlat Karadeniz 27.Bölüm (Atv)…………………..9,77 – 25,17

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112.Bl.(Atv)…….7,92 – 18,36

6.Erkenci Kuş 17.Bölüm (Star Tv)………………………….6,86 – 18,13

7.İstanbullu Gelin 59.Bölüm (Star Tv)……………………6,84 – 16,34

8. Avlu  17.Bölüm (Star Tv)……………………………………6,14 – 15,06

9.Elimi Bırakma 14.Bölüm (TRT1)…………………………6,07 – 15,91

10.Kızım 6.Bölüm (TV8)………………………………………5,58 – 13,19

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

 

1.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin 70’li yıllarda geçen bir olayı anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu hafta bir basamak daha yükselerek Total’de aldığı 14,15 reyting puanı ile zirveye yükseldi.

‘Bir Zamanlar Çukurova’da kartlar yeniden karılıyor, Yılmaz ve Fekeli taşları yerinden oynatmaya geliyor! Şermin ve Saniye’nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla dünyaya tutunuyor. Züleyha ve oğlu ile artık ‘masal gibi bir hayat’ yaşayacaklarını umut eden Demir’i ise tatsız bir sürpriz bekliyor. İntikam ateşiyle yanan Yılmaz artık yalnız değil.

Yanında hikayenin tüm seyrini değiştirecek olan Fekeli de var. Peki, Fekeli’nin döndüğünü gören Hünkar nasıl bir önlem alacak?

 

2.SEN ANLAT KARADENİZ : ATV’nin  sevilen dizisi 27.bölümünde TOTAL’de aldığı 14,14 puanla haftanın dizileri arasında 0.01 puan kaybederek ikici sıraya düştü.

“Sen babalıktan sınıfta kaldın!”

Yiğit’in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit’i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes’in ardından şimdi de Yiğit’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit’i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Mercan, Nazar’ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat’ın karşısına çıkabilecek mi? Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir’de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?

 

3.KADIN : Fox Tv’nin sezon dizisi Kadın 36.bölümde Total’de 12,38 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında, bir basamak yükselerek 3.sıraya yükseldi.

Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Olanlardan sonra Suat’tan hesap sormaya giden Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Çareyi Enver’de aramak üzere kapıya dayandığında ise evin kapısında Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

 

4.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilen, artık çete savaşlarına dönüştü. Bu nedenle izleyici ilgisi azaldı ve gerilemeye başladı. 4.sıraya düştü. Çukur AB’de aldığı 11,05 reyting puanı aldığını görüyoruz.

Çukur 39. Bölümünde; Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler.

Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

 

5.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ : Atv’de yer alan Oktay Kaynarca’nın mafya dizisi Total’de aldığı 8,46 reyting puanı ile bu hafta geçen hafta olduğu gibi aynen 5.sırada yer alıyor.

İntikam hırsı dinmiyor

Çakırbeyliler, Muzi’yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş’in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan’a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet’e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır’dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli’yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş’in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine’nin canını yakacaktır.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi. Show Tv, Star Tv ve Fox Tv 2’er dizi ile yer alıyor.  Kanal D. bir dizi ile sıralamaya giriyor.

AB’de ilk on: Atv 3 dizi ve Star Tv. 3 dizi ile sıralamada. Fox Tv, TRT1, TV8 ve Show Tv .birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB’de 3 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

Kanallarda her hafta yeni diziler peşpeşe geliyor. 27 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D’de “İkizler Memo-Can” ekranlara geldi. Erler Filmin yapımcısı olduğu dizi sinema filmi tadında. İlk bölüme gelen reytingler pek yüz güldürmese de ilerleyen bölümlerde haftanın dizileri arasına girecektir.

Çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi, iki rolü birden canlandırıyor. Zengin ailede Can, Fakir ailede Memo karakterini can veriyor. 2014 Yılında Küçük ağa dizisi ile yıldız parlayan çocuk oyuncumuz.

Diğer bir yeni dizi de TRT1’den Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’ Salı akşamları ekranlara geldi. Ne yazık ki reytingleri düşük. İlerleyen bölümlerde gerçek başarısını birlikte göreceğiz.

Önümüzdeki Hafta iddialı iki başrol oyuncusu ile Kanal D’de yeni bir dizi daha geliyor. İbrahim Çelikkol – Kerem Bürsin. “Muhteşem İkili”.

Biri Anadolu Yakası’nın en cesuru Barca, diğeri Avrupa’nın en zekisi MKC… Birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komiserin hikayesini anlatan polisiye bir dizi.

Ekim ayının sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, TRT1’in en iyi dizisi olan “Diriliş Ertuğrul” dizisi 5.sezonun yeni bölümlerini bekliyor izleyicisi.  122 bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı, ama çok yakında denmesine rağmen net tarih gelmedi.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir