Koçovalı ve Karakuzulu Kardeşler’in Çukur Kavgası!

TV Programları

Ay Yapım‘ın Show Tv‘de, Pazartesi akşamlarını reyting sıralamasında birincilikle kapatan ‘Çukur’un dün ekranlara gelen yeni bölümünde Yamaç bir yandan Cumali-Vartolu arasındaki gerilimi azaltmaya çalışırken, bir yandan da Çukur’u yeniden kazanmak için Çukur’dakilerin yardımını istedi.

Çukur’dakilerin desteğini alamayan Yamaç, Vartolu ve Cumali ile güçlerini birleştirerek hedefleri uğruna harekete geçti. Bölümün finalinde ise yaptığı planla ham madde ile paraya ulaştığını düşünen Yamaç, Karakuzuların oyununa geldiğini anladı. Karakuzular’ın bu hareketine Üç Silahşörler’in cevabı şimdiden merak uyandırdı.

 

YAMAÇ’IN YANINDAKİLER! 

Celasun, Yamaç Koçovalı konuşacak diyerek Çukur ahalisinden 10-15 kişiyi toplar. Yamaç; “Ben Çukur’u geri alacağım, yanımda mısınız?” diye sorar. Herkes birbirinin suratına bakar.

Sadece Celasun söz alır. Kendi yağları ile kavrulduklarını, eskiden sadece annesi ile karısı Akşin kaldığını söyler. Bizim size ihtiyacımız yok, benim tek derdim ailemi korumak, benim söyleyeceklerim bu kadar der ve lafı kısa keser. Yamaç çukur’a zarar gelmeyecek dese de herkes çeker gider. Yamaç eski Çukur’dan etrafında kimseyi görmez. Sadece Ağabeyi Cumali ve üvey kardeşi Vartolu ile üç kişi olduklarını görürler.

 

 ÇUKUR ZİRVEDE TEK BAŞINA!

Çukur, dün akşam yayınlanan 37.bölümünde her üç kategoride zirvedeydi.

İzleyiciler #yanımdamısınız etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #yanımdamısınız etiketi Twitter’da Türkiye’de 13 saat 15 dakika dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.

 

SELİM İDRİS’İN KARŞISINA ÇIKAR!

 

İdris Baba’nın bütün bu yaşananlardan sorumlu tuttuğu oğlu Selim babasını gölge gibi izlemeye devam eder. İdris baba oğlu Selim’i öyle bir Osmanlı tokadı atar ki, yere yuvarlanır. Sonra kalkan Selim’e bir de soldan vurur tekrar yere düşer. Hıncını alamayan İdris sağlı sollu iki tekme atar, ağzı burnu kan içinde bırakır, hızlı adımlarla döner gider.

Selim’in eski karısı Ayşe, tek başına kızı ile Çukur’a taşınır. Karakuzulu Çeto’nun karşısına çıkar. Çukur’da Kuaför dükkanı açacağını söyler, izin koparır.

VARTOLU MEDET BULUŞMASI!

 

Afganlara verilecek parayı tahsil eden Cumali, Vartolu ile birlikte teslimatı yapacağı sırada husumetlisi Refik’in tuzağına düştü. Her şeyin bittiğini düşünen ikiliyi Medet kurtardı ve Medet ile Vartolu’nun buluşma sahneleri izleyicileri derinden etkiledi.

 

ALİÇO İDRİS’İN KAPISINDA!

 

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede İdris’in kapıyı açınca karşısında Aliço’yu görmesi ve ikilinin duygu yüklü buluşması dikkat çekti.

İdris’in Aliço’yu içeri alırken, uzaktan onları izleyen Selim’i bir kez daha görmezden gelmesi Selim’in bir sonraki adımını merak ettirdi.

Yeni bölümden ilk sahne:

https://www.youtube.com/watch?v=sxlPx52O_vc

‘Çukur’un yeni bölümü 15 Ekim Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak haber ve görseller, İletişim Deposu Zümrüt Burul  – İrem Tümer

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir