Çağatay Ulusoy; Yeni Dizisi Muhafız’ın Fragmanı Yayınlandı. Dünyayı Salladı!

TV Programları

 

Çağatay Ulusoy, Dünya’yı sallayan adam… Son bir yıldır en çok konuşulan sanatçı.  Netflix tarafından finanse edilen dizisi The Protector – Muhafız‘ın önceki gün ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Tabiri yerindeyse hani Süpermen filmleri için söylenir ya.. Dünyayı sallayan adam, aynen öyle. Dizinin ilk 5 bölümü çok yakında internette yayınlanacak. Netflix 190 ülkedeki 118 milyon üyesinden en az 10 milyonu sabırsızlıkla bu diziyi bekliyor.

Dün Beyaz Tv. “Söylemezsemolmaz” programında Ece Erken, fragmanı en az 20 kez izlediğini söyledi ve arkasından “Ne oluyor… yabancı dizi bile… Ona bile laf edenler var. Kopyacı taklitçi vs. varsın kopyacı olsun, taklitçi olsun. Yı-kı-lı-yorr… Diyerek konuşup övgüler yağdırdı.

Dün akşamki Yunan Tv haberlerinde; #Protector  ve Çağatay Ulusoy bir röportaj ve dizinin tanıtımı yayınlanmış.  1.21 dakika haberde Ulusoy’a övgüler yağdırılmıştır.

Daha 3 gün önce dizinin ilk 5 bölümünün beğenilmediği gibi çelişkili haberler yayınlanmıştı. Diğer taraftan dizinin ilk beş bölünü seyreden Amerikalılar en çok Çağatay Ulusoy’un performansından memnun kalmışlar… Hatta başka bir projede de çalışmak istemişler.

Gelen olumlu tepkiler ve övgülere karşılık; Çağatay Ulusoy, Türkçe-İngilizce teşekkür mesajı yayınlamıştır.

En heyecanlı süreç başlıyor! Hepimizin, tüm ekibin eline ve emeğine sağlık!! —— Now the most exciting part begins! A huge thank you to everyone who has been and is a part of this project!

https://www.youtube.com/watch?v=3eyP4x1iS3o
DİZİNİN KONUSU :

Çağatay Ulusoy, ‘Hakan’ adlı bir üniversite öğrencisiyken 1400’lü yıllarda Tavas’ta yaşamış bir dokumacı ustası tarafından dikilen tılsımlı gömleği giyip süper güçlere kavuşuyor. İstanbul’u düşmanlardan kurtaran Osmanlı savaşçısı ‘Muhafız’a dönüşüyor.

Dizide sıradan bir hayat süren Hakan, tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenerek büyük bir maceraya adım atıyor.

Çağatay Ulusoy’un dizideki yeni imajı hayli ilgi çekici idi.

Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak!

Yavuz Sultan Selim için dokunan gömleğin ikizini giyince süper güç ona geçiyor.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor. The Protector – Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.

Dizinin ilk beş bölümü çok yakında Internette Netflix sayfasında olacak! (Bir habere göre 12 Aralık 2018 tarihinde tüm bölümler yayınlanacaktır.)

Çağatay Ulusoy; Dizinin tamamı 20 bölümün yayınlanması ile gelecek övgü ve eleştirilerle adını dünya sanatçıları arasına yazdıracak, o zaman gerçekten dünyayı sallayıp, sallamadığını göreceğiz.

Başarılar Çağatay, sonraki hedefin Hollywood seni bekliyor!

Dip Not: Bu dizinin teaserını ilk 48 saatte 2 milyon 700 bin kişi izlemiştir. Kasım ayı başından itibaren Netflix te yayınlanmaya başlayacağı bekleniyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir