Çukur’da Yamaç’tan Büyük Patlama! Karakuzular’ı Çukur’dan Atabilecek mi!

TV Programları

 

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, reytinglerin tepesinde yoluna devam ediyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli (Yamaç), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil Vartolu), Kubilay Aka (Celasun), Ercan Kasel (İdris Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Öner Erkan (Selim), Mehmet Ali Ak, Berkay Ateş (Mahsun), Erkan Avcı (Çeto), Necip Memili (Cumali), Cem Uslu (Metin) eski -yeni oyuncular yer alıyor.

Yeni ikinci sezonun 2. haftasında 35.bölüm ekranlarımıza gelmişti.

Selim Koçovalı kardeşi Yamaç’ı Karakuzular’ın elinden alır ve ağabeyi Cumali’nin kapısına bırakır ve zili çalar kaçar. Cumali Yamaç’ı iyileştirmek için çok uğraşır. Anadan üryan soyar, yaralarını iyileştirir. Tek fark ettiği Yamaç’ın vücudunun hiç bir yerinde Çukur’un dövmesini göremez. Bunu Yamaç’ın yüzene tokat gibi söyler. Yamaç ilk içi geç de olsa sol göğsüne Çukur’un dövmesini yaptırır. Artık Karakuzu’lar ile Koçovalı’lar arasında savaş başlamıştır.

Karakuzular’la yaşadığı olayın şokunu üstünden atamayan Yamaç da ailesini ve Çukur’u eskisi gibi toparlayabilmek için bu büyük mücadeleye katılacak.

Vartolu’nun da oyuna dahil olmasıyla işin rengi değişecektir.

Nefeslerin tutulacağı bölümde Çukur’un tam kalbinde beliren Karakuzular’ın gizemli adamı Ersoy’un mahalleliye toplar. Yamaç ve ağabeyi Cumali’yi bulmalarını ister. Bir çanta dolusu para vaad eder. Aksi halde hergün birinin öldürüleceğini söyler.

 

 

Çukur 36. Bölümde Neler Olacak?

Elildeki çerçeveli İdris Babanın resmini yere atar, ahalinin üstüne basarak geçmelerini ister.

Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Çukur ahalisi önünde bir ihtiyarın boynu kırılarak öldürülmesi, herkesi gözünü korkutur. Olaylar an bi an telefonla Yamaç’a bildirilir.

Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir.

Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

Sena, Vartolu’nun itirafını sindirmeye çalışırken; Karakuzular ile Koçovalılar arasındaki savaş gittikçe alevlenecek.

Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe’nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır.

 

Ağabeyi Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali’nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

Yamaç, büyük bir patlama yaşar. Ağabeyi Cumali’nin çıkışı ile sol göğsüne Çukur’un dövmesini yaptırır. Sonra da sıra Karakuzuları Çukur’dan atmaya gelir. Yamaç Çukur’dan atabilecek mi? Yoksa olamadı deyip işi Cumali’ye mi bırakacak!

Yarın akşam, Heyecan dolu 36.bölüm Show Tv’de sizleri bekliyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not:Kaynak haber ve görseller Show Tv.syfasından.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir