Yamaç, Çukur’u Karakuzular’dan Kurtarabilecek mi?

TV Programları

Show Tv’nin fenomen dizisi haline gelen Çukur bütün hızıyla devam ediyor. Dün akşam 2.sezon 35.bölümü ekranlara geldi. Karakuzular’ın Çukur halkına yaptığı zulüm Yamaç’ı çileden çıkardı. Ağabeyi Cumali’nin onu yaralarını temizlerken, vücudunun hiç bir yerinde Çukur dövmesi olmadığı gördü. Yamaç’a nerde senin dövmen, sen nasıl bir Çukur babasısın diye haykırışları onu çileden çıkardı. Çukur’u Karakuzulular’dan kurtarmaya karar verdi. Ama kurtarabilecek mi?

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümü birinciliğe yerleşirken, final sahnesinde Yamaç’ın “Çukur her yerde!” diyerek pes etmediğini gösterdiği anlar büyük heyecan yarattı.

ÇUKUR ZİRVENİN TEK SAHİBİ! 

Yeni sezonu zirvede açan ‘Çukur’, dün akşam yayınlanan bölümüyle birinciliğe adını yazdırdı. Cumali ile Yamaç’ın yıllar sonraki yüzleşmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşattı. Cumali’nin, Karakuzular karşısında geri adım atmamaya ve intikam almaya kararlı olduğunu gören Yamaç, ağabeyinin daha önce hiç tanık olmadığı sert yönüyle karşılaştı. Bölümün finalinde mahalleden genç Efe’nin ölümüne şahit olan Yamaç’ın Çukur dövmesi yaptırarak pes etmediğini gösterdiği dakikalar heyecanı artırdı.

İşte, Yamaç’ın Çukur dövmesi yaptırdığı final sahnesi: 

ÇUKUR HER YERDE!

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+’da10.52 izlenme oranı (rating), 25.38 izlenme payı (share), AB’de 10.98 izlenme oranı (rating), 28.82izlenme payı (share), Total’de ise8.39 izlenme oranı (rating),21.96 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #çukurheryerde etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukurheryerdeetiketi Twitter’da Türkiye’de 13 saat 15 dakika, dünyada ise 5 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

 

“YAMAÇ VE CUMALİ KOÇOVALI’NIN BULUNAMADIĞI HER GÜN ÇUKUR’DAN BİRİ ÖLECEK”

Karakuzular’a karşı harekete geçen Cumali, Çukur’un yeni sahipleri için tehlike oluşturmaya başladı. Bu durum karşısında çetenin gizemli adamı Ersoy, futbol sahasında tüm mahalleliyi toplayıp herkesin gözü önünde İdris Koçovalı’nın resminin olduğu çerçeveyi kırdı. Yamaç ve Cumali’nin bulunamadığı her gün Çukur’dan birinin öleceğini söyleyen Ersoy’un, bu ana tanık olanlara meydan okuduğu dakikalar tansiyonu yükseltti.

Bölümde Celasun ve Meke’nin karşı karşıya geldiği dakikalar merak uyandırırken, Karakuzular’ın Sena’yı aradığını öğrenen ve sevdiği kadın için endişelenen Yamaç’ın, hiç beklemediği bir anda Sena’yı karşısında bulduğu anlar ise bölümün çok konuşulan sahneleri arasında yer aldı.

Yamaç ile Sena’nın duygusal karşılaşması: 

 

“ÇUKUR’A HUZURUNU GERİ VERECEĞİM YA DA YOLUNDA ÖLECEĞİM!”

 

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Cumali’nin karşısında öfke patlaması yaşayan Yamaç’ın “Çukur’a huzurunu geri vereceğim ya da yolunda öleceğim” sözleri asıl mücadelenin yeni başlayacağının sinyallerini verdi. Genç Efe’nin kendi uğruna canını feda ettiğini ve ona borcu olduğunu söyleyen Yamaç’ın Karakuzular karşısında nasıl bir hamle yapacağı merakla beklenecek.

Yeni bölümden ilk sahne: 

‘Çukur’un yeni bölümü 1 Ekim Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek. 

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Not: Kaynak haber ve görseller; Basın İletişim Deposu Zümrüt Burul – İrem Tümer

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir