Geçen Haftanın (10 – 15 Eylül 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 10 Eylül – 16 Eylül 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 15 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.Sezon 15 dizi ile başladı, haftaya 26 diziye yükselecek. Çukur, Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Sen Anlat Karadeniz, İstanbullu Gelin ve Yeni Gelin gibi iddialı diziler geliyor.

 

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Yasak Elma (Fox Tv), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Erkenci Kuş (Star Tv), Çocuklar Duymasın (Kanal D) Nefes Nefese (Star Tv),  Bizim Hikaye (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Meleklerin Aşkı (Show Tv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), 4N1K İlk Aşk (Fox Tv), Bir Deli Rüzgar ( Fox Tv), Kalk Gidelim (TRT1), Elimi Bırakma (TRT), Keşke Hiç Büyümeseydik (Show Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında Star Tv’nin Erkenci kuş 9,18 işe birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Kanal D’nin dizisi ‘Koca Koca Yalanlar”  3,95 ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Bu hafta totalde olduğu gibi “Erkenci Kuş” 9,88 puanla yer alıyor. Çocuklar Duymasın 4,07 ile AB’nin sonuncu sırasında yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Erkenci Kuş 11.Bölüm (Star Tv.)…………………………….9,18 – 26,25

2.Bizim Hikaye 38.Bölüm (Fox)……………………………….7,21 – 20,66

3.Arka Sokaklar 486.Bölüm (Kanal D)………………………7,06 – 20,56

4.Bir Zamanlar Çukurova 1.Bölüm (Atv)……………………6,18 – 17,03

5.Yasak Elma 13.Bölüm (Fox Tv)………………………………5,54 – 15,73

6.Elimi Bırakma 8.Bölüm (TRT1)……………………………..5,48 – 15,51

7.Gülperi 1.Bölüm (Show Tv)……………………………………5,00 -14,13

8.Çocuklar Duymasın 48.Bölüm (Kanal D)………………..4,63 – 13,60

9.Nefes Nefese 6.Bölüm (Star Tv)…………………………….4,09 – 11,98

10.Koca Koca Yalanlar 5.Bölüm (Kanal D)…………………..3,95 – 11,14

 

AB’de ilk 10 :

1.Erkenci Kuş 11.Bölüm (Star Tv.)…………………………….9,88 – 28,64

2.Bizim Hikaye 38.Bölüm (Fox)……………………………….6,58 -16,78

3.Elimi Bırakma 8.Bölüm (TRT1)……………………………..5,97 – 16,24

4.Bir Zamanlar Çukurova 1.Bölüm (Atv)……………………5,68 – 19,97

5.Yasak Elma 13.Bölüm (Fox Tv)………………………………5,30 – 14,74

6.Arka Sokaklar 486.Bölüm (Kanal D)………………………5,07 – 15,11

7.Gülperi 1.Bölüm (Show Tv)……………………………………4,87 – 14,52

8.Kalk gidelim 37.Bölüm (TRT1)………………………………4,69 – 14,50

9.Bir Deli Rüzgar 1.Bölüm (Fox Tv)…………………………..4,25 – 14,25

10.Çocuklar Duymasın 48.Bölüm (Kanal D)………………4,07 – 13,30

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.ERKENCİ KUŞ : Star Tv’de Yaz dizisi olarak başlayan Erkendi Kuş, sevildi. AB’de aldığı 9,88 reyting puanı ile İlk beşin birinci sırasında yer aldı.

Sanem ve Can Aşkı Engelleri Aşabilecek mi?
“Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem’in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can’la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor. Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

 

2.Bizim Hikaye : Fox Tv’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye Total’de aldığı 7,21 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı.

Filiz hapishaneden 6 ay sonra çıkar. Sevdiği Barış’ın yardımı ile mi çıktı bilemiyoruz ama, Barış’ın kötü sürprizi karşılaşır. Başka bir kadın ile evli, üstelik bir de oğlu vardır. Onu bulur ama, şaşkına döner.

Minibollar için bu kez tehlike en beklenmedik yerden, bizzat kendilerinden gelir. Ait olmadıkları bir dünyanın büyüsüne kapılan Minibolları zapt etmek Filiz için hiç kolay olmayacaktır. Onları geri kazanmak isteyen Filiz çok daha yırtıcı ve mücadeleci olmak zorundadır. Filiz, Minibolların savrulduğu hayatı toparlamaya çalışırken Rahmet ve Hikmet’in de gizlice batağa saplanmakta olduğundan henüz habersizdir. Şimdi Filiz’in dağılmaya değil, kardeşleri için dimdik ayakta durmaya ihtiyacı vardır. Ve tabi aşkı da, aşık olduğu adamla birlikte türlü acımasız sınavdan geçecek, sonunda kazananın kim olacağı ise aşklarının ne kadar büyük olduğuna göre belli olacaktır.

3. Arka Sokaklar : Kanal D’nin uzatmalı dizisi Arka Sokaklar, Total’de aldığı 7,06 reyting puanı ile üçüncü sırada yer alır.

Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner.

Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

 

4.Bir Zamanlar Çukurova : Atv’nin yeni dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk bölümünde Total’de aldığı 6,18 reyting puanı ile 4.sırada yer alıyor.


Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha’nın aşkı ilk bölümüyle ekranda. Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir’in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır.

Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

5.Elimi Bırakma : TRT1’in yeni dizisi elimi bırakma 8.bölümünde AB’de aldığı 5,97 reyting puanı ile 5.sırada yer almıştır.


Feride Hanım’ın hastalığını öğrenen Azra’nın dünyası başına yıkılır. Babaannesinin hastalığı konusunda Cenk’e açılmak istese de Feride Hanım hastalığını ailesinden gizlemeyi seçer. Başı polisle derde giren Sumru’nun tek çıkış yolu Azra’dır. Cenk’in Cansu’yu Azra için kullandığını düşünen Tarık, onunla büyük bir kavgaya tutuşur.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk on: Kanal D 3 dizi, Star ve Fox 2’er dizi. Atv, Trt1 ve Show tv. birer dizi 2’er dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Fox Tv. 3 dizi. Kanal D 2 dizi. Star, Atv ve Show Tv birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; Kanl D Total’de 3, AB’de 2 dizi ile haftanın kanalı olmuştur.

 

Eylül ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde sezon dizileri başladı, başlayacak. İddialı sezon dizileri peşpeşe geliyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Dizi reytingleri TNS ölçümlerinden, görseller ve diziler hakkında bilgi dizi tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir