Bizim Hikaye Yeni Sezona Reytinglerin Tepesine Oturarak Döndü!

TV Programları

 

Bizim Hikaye önceki Perşembe akşamı yeni sezona reytinglerin tepesine oturarak başladı. Hem Total’de, hem de AB’de gecenin birincisi oldu. Total’de 7,21, AB’de 6,58 reyting puanı aldı. Yeni dizi Bir Zamanlar Çukurova diziyi zorlamadı.

Geçen bölüm kaldığı yerden 38.bölüme başladı. Ancak Babaanne Ayşen Grudu ölüm haberi ile diziden ayrıldığını öğrendik.

Geçen sezonda son 3-5 bölüm dizide yer almayan Hikmet (Nejat Uygur) diziye döndü. Karganın gagası pislikten kurtulmazmış, aynı huyu devam ediyor. Sevdiği kızı hamile bırakıp, Barış’ın evinde tutuyor, 18 yaşına girmesini bekliyor.

Rahmet (Yağız Can Konyalı)Üniversiteye girmiş ama, üniversite koridorlarını temizleyen bir temizlik görevlisi. Yakışıklı Rahmet bu defa kızlarla başı dertte. Kızlara yüz vermese de, kızlar ona rahat vermiyorlar. Çöp torbalarını yere döküp, tekrar toplamasını istiyorlar, o da kızı kucaklayıp çöp bidonuna atıyor.

Baba Fikri, Mimibolları kendi sevdiği zengin kadının evine alır. Üç küçük babaları ile yaşamaya başlarlar.

Filiz’in hapishane günleri iyi geçer. Orada tanıştığı Adanalı kız Çiçek ile dost olurlar. 6 ay gelir geçer ve avukatından sürpriz tahliye haberi gelir. Hapisten çıkar, eski evlerinde sadece Rahmet ile Hikmet kalmaktadır. Sevdiği adam Barış ortalıkta yoktur, kayıptır. Arkasından hapishane arkadaşı çok sevdiği Çiçek de tahliye olur, Filiz’in evine gelir, birlikte kalır. Mahalle arkadaşı Tülay, karnı burnunda hamiledir. Çiçek ile anlaşamazlar. Çiçek Filiz’e birlikte iş kuma teklifi yapar. Ancak Filiz’in tek derdi Barışı bulmaktır. Avukatına baskı yapar. Avukatı Selim’den beklenen haber gelir. Barış’ın Gebze yakınlarında bir hastanede doktorluk yapmaktadır.

Avukat ile o hastaneye giderler. Filiz’i bir sürpriz beklemektedir. Sevdiği adam Barış’ı bulmuştur. Hastahanenin üst katına çıkar.

Barış ile yüz yüze gelir. O anda Barış’ın yanına küçük oğlu koşarak gelir, annesinin aldığı hediyeyi göstermek ister.

 

Filiz (Hazal Kaya) gördükleri karşısında şakına döner. Bir de Barış’ın karısı çıkıp gelmez mi!

Bu tablo karşısında gözleri fal taşı gibi açılır ve 38.bölüm burada sona erer.

Bana göre güzel bir bölümdü. Babaanne Ayşen Gruda kalsa iyi olacaktı. Diziden ayrılma sebebini anlayamadım. Yeni oyuncu Çiçek (Sahra Şaş) Filiz’in hapishane arkadaşı ve ev arkadaşı… Filiz’in avukatı, Çiçek’in dayakçı kocası, Rahmet’in sevdiği kız, daha bir çok diziye renk katacaktır.

Önümüzdeki bölümde Barış ile Filiz bu karışık durumu nasıl çözecekler hep birlikte göreceğiz.

Perşembe akşamı diğer kanalların sezon dizileri de yayına girerse, Bizim Hikaye’nin reytinglerini göreceğiz.

Burada aklıma gelen; Nereden nereye dedirtecek bir durum! Burak Deniz, 4 yıl önce Çağatay Ulusoy’un “Medcezir” dizisinde, Süreyya Hanımın yeğeni kaleci Aras karakteri olarak 5-10 bölümde oynamış, göz doldurmuştur. Çağatay Ulusoy ile Burak Deniz birlikte tepede geçen bir sahnede dertleşirken görülüyor.

 

Bizim Hikaye önümüzdeki Perşembe akşamı 39. bölümü ile tekrar ekranlarınızda olacak!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir