Bizim Hikaye; Bu Akşam Fox Tv Ekranlarında Yeni Sezona Başlıyor!

TV Programları

Med Yapım’ın yapımcısı olduğu, Fox Tv’nin sevilen dizisi “Bizim Hikaye” yaz tatilini bitirdi. Yeni sezonuna bu akşam 38.Bölümü ile Fox Tv ekranlarında…

Merak edilen Filiz (Hazal Kaya), geçen sezon finalinde elleri kelepçeli hapse gönderilmişti. Barış (Burak Deniz) onu kurtarabilecek mi?

Geçen sezon dizinin son bölümlerinde gözükmeyen Nejat Uygur (Hikmet) tekrar dizide yer alıyor.

 

BİZİM HİKAYE 38. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hapse girmesiyle kardeşlerinden ayrılan Filiz’in tek avuntusu dışarıda her şeyin yolunda olduğunu bilmektir. Asım yakalanmış, Hikmet (Nejat Uygur) eve dönmüş, Rahmet üniversiteyi kazanmıştır.

 

Minibollar bir yaş daha büyümüş, Tülay’ın hamileliği ilerlemiş, Barış ise Filiz’i kurtarmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir.

Özetle dışarıda her şey yolundadır. Filiz’in içeride yoldaşlık ettiği Çiçek’le birlikte tahliye edileceği günü beklemekten başka düşünmesi gereken hiçbir şey yoktur. Derken Filiz’in hayatı anlatılanların koca yalandan ibaret olduğunun anlaşılmasıyla tepetaklak olur. Filiz mucize eseri hapisten kurtulduğunda, kötü günlerin artık geride kaldığına emindir. Bu naif düşünce onun eski hayatına dair son masum anı olarak hatıra defterindeki yerini alır ve Filiz için gerçek hayat mücadelesi asıl şimdi başlar.

Minibollar için bu kez tehlike en beklenmedik yerden, bizzat kendilerinden gelir. Ait olmadıkları bir dünyanın büyüsüne kapılan Minibolları zapt etmek Filiz için hiç kolay olmayacaktır. Onları geri kazanmak isteyen Filiz çok daha yırtıcı ve mücadeleci olmak zorundadır. Filiz, Minibolların savrulduğu hayatı toparlamaya çalışırken Rahmet ve Hikmet’in de gizlice batağa saplanmakta olduğundan henüz habersizdir.

Şimdi Filiz’in dağılmaya değil, kardeşleri için dimdik ayakta durmaya ihtiyacı vardır. Ve tabi aşkı da, aşık olduğu adamla birlikte türlü acımasız sınavdan geçecek, sonunda kazananın kim olacağı ise aşklarının ne kadar büyük olduğuna göre belli olacaktır.

38.Bölüm Fragmanı:

Bizim Hikaye bu akşam yeni sezonu 38.Bölümünden kaldığı yerden Fox Tv’de devam edecektir.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak haber ve görseller Fox Tv.tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir