Çağatay Ulusoy’un Hollywood Rüyası Gerçekleşiyor!

Magazin

Çağatay Ulusoy yaklaşık 7 yıl önce (26.11.2011) tarihinde Show Klup röportajında rüyalarında Oscar ödülünü aldığını gördüğünü söylemiştir.  Muhabir; “Oscar almak için yurt dışına açılman lazım Çağatay, var mı böyle bir projen?” Sorusuna bakın ne cevabını vermiş. (Detay; 09 Ekim 2013, Medcezir, Çağatay Ulusoy’u Hollywood’a Taşıyor! Blog yazım.) (*)

Çağatay Ulusoy 4 yıldır Amerika’ya Los Angeles’e aralıklara gitmiş ve orada aylarca kalmış, İngilizce’sini geliştirmiş ve oyunculuk dersleri almıştır.

Şimdi o rüya gerçekleşmiş bir Hollywood filminde oynamak üzere anlaşma imzalamak üzere, önceki gün Amerika’ya uçmuştur.

Bu habere magazin basını geniş yer vermiştir. İşte örnekleri….

 

——————————————————————————————————————————-

Çağatay Ulusoy’dan Büyük Adım

Los Angelas’daki bir Ajansla el sıkışan Çağatay, bir Hollywood projesinde yer almak için Amerikaya uçtu. Sözcü Gazatesi.

 

———————————————————————————————————

——————————————————————————————–

———————————————————————————————————————-

 

Çağatay Ulusoy Hollywood yolcusu


Çağatay Ulusoy, önceki gün bir AVM’de genç iş adamı dostlarıyla buluşup yemek eşliğinde sohbet edip fikir alışverişinde bulunmuşlardır. Belki de bu Amerika yolculuğunu konuşmuşlardır.

Bana göre Çağatay Ulusoy bu önlenemez yükselişi ile gün gelecek Oscar’a aday olacak, belki de o rüyalarında gördüğü rüyası gerçekleşecek ve o ödülü alacaktır. Çok yakında tamamı 20 bölüm çekilen The Protector (Koruyucu) dizisi ile 190 ülkede, 118 milyon seyirci ile buluşacaktır. Ulusoy’un Oscar’lık oyununu izleyeceklerdir.

Yolun açık olsun Çağatay, 8 yıldır milyonlarca sevenin ile yanındayım. Sana inanıyor, “Delibal” İzmir gala gecesinde konuşup, alnından öptüğüm gibi, aynı temennilerle arkandayım.

Bir gün o Oscar’ı kaldıracaksın!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 (*) http://blog.milliyet.com.tr/medcezir–cagatay-ulusoy-u-hollywood-a-tasiyor-/Blog/?BlogNo=432000

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir