Kerem Bürsin ‘Yaşamayanlar’ın Vampir DMİTRY’si Olarak Geri Dönüyor!

TV Programları

KEREM BÜRSİN’İ DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

BÜRSİN, ‘YAŞAMAYANLAR’IN VAMPİR DMİTRY’Sİ OLARAK GERİ DÖNÜYOR!

Vampir dizileri hepinizin ilgisini çekmiştir. Dünyanın en yakışıklı vampiri Robert Pattinson, İngiliz oyuncudur.

32 Yaşında olan Robert, Alacakaranlık kuşağında Vampir rolü ile kendini göstermiştir.

Bizden Kıvanç Tatlıtuğ’un adı da vampir filmleri arasında geçmiştir.

BluTV’nin henüz yayına girmeden ses getiren dizisi ‘Yaşamayanlar’da, bugüne kadar televizyonda canlandırdığı karakterlerden çok farklı olarak Vampir Dmitry rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin, alışılagelmişin ötesinde bir role hayat verecek.

 

Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı ‘Yaşamayanlar’ için geri sayım heyecanla devam ediyor. Yakında BluTV’de izleyicilerle buluşacak dizide Kerem Bürsin, güçlü ve korkusuz Vampir Dmitry’ye hayat veriyor. Elçin Sangu’nun canlandırdığı Mia karakterini de vampire dönüştüren Dmitry, her sahnesiyle dizideki adrenalini yükseltecek.

Yaratıcılığını ve yönetmenliğini Alphan Eşeli’nin, senaryosunu ise Şamil Yılmaz’ın kaleme aldığı dizinin son tanıtımında söylenilen “O, İstanbul’da yaşamıyor; İstanbul onun” sözü de Dmitry’yi özetliyor. Başarılı oyuncu Kerem Bürsin ise karakteri ve ‘Yaşamayanlar’ için şunları söyledi: “500 yaşında bir karakteri keşfetmek ve psikolojisini anlamak eğlenceli bir süreç oldu benim için. Dmitry, keyifle oynadığım bir karakter. Onun dünyası benim aşık olduğum bir dünya oldu. Bu dünyaya doyamadım. Benim elimde olsa uzun yıllar Dmitry’yi oynamak ve karakteri keşfetmek isterim.”

Farklı senaryosu, başarılı oyunculukları, etkileyici prodüksiyonu ve sürükleyici kurgusu ile izleyicileri dünyasına çekecek olan ‘Yaşamayanlar’, 6 Eylül’de sadece BluTV’de!

 

“Yaşamayanlar” Tanıtım:https://youtu.be/WKfyFwF-T-4

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Kaynak haber ve görseller : Cansu Uras
İletişim Deposu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir