Show Tv’nin Bombası; “Keşke Hiç Büyümeseydik” Yakında.!

TV Programları

Çukur ve Yeni Gelin gibi başarılı dizileri ile ekran başına izleyicisini oturtan Show Tv. şimdi de yeni bir iddialı dizi ile yeni sezonda olacak. Yapımcılığını MinT Prodüksiyon’un üstlendiği “Keşke Hiç Büyümeseydik” dizisi ekranlarınızda olacak!

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin çekimleri başladı. 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği diziden ilk kareler de geldi. Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Hikayesi ;

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

 

Keşke Hiç Büyümeseydik Dizisi Oyuncuları

Yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu otururken; oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi güçlü isimler yer alıyor.

 

Sepil Ulukış – (Burcu Kara)

 

Hulusi Kandırı –  (Ege Aydan)

 

Mukaddes Kandırı – (Açelya Akkoyun)

“Keşke Hiç Büyümeseydik” çok yakında Show Tv ekranlarında…

Keyifli seyirler…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak ve görseller Show Tv diziler sayfasından.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir