Çağatay Ulusoy’dan Sonra, Hazal Kaya’da Uluslararası bir projede yer alacaktır!

TV Programları

Dizi sektöründe ün kazanan Çağatay Ulusoy’dan sonra, Hazal Kaya’da Uluslararası projelerde yer alamaya hazırlanıyor. Bu ikiliyi 2011 yılında “Adını Feriha Koydum” dizisi ile tanıdık. Önce ülkemizde, sonra 20’e yakın Dünya ülkesi onları tanıdı. Şimdi de Netflix gibi dijital ortam firmaları Türk oyuncularının peşinde…

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Engin Öztürk, Ali Ersan Duru’ya menajerlik hizmeti veren Engin Aykanat Management (EAM), geçtiğimiz hafta Hollywood’un en güçlü menajerlik şirketlerinden biri olan United Talent Agency (UTA) ile bir sözleşme imzaladı.

1991 yılında kurulan UTA’nın, Los Angeles, Miami, Nashville ve New York dışında Londra ve Malmö’de de şubeleri var. Richard Leibner, Carole Cooper, Lia Aponte, Peter Goldberg ve Ka Umar gibi önemli menajerlerinden oluşan kadrosuyla Hollywood’un gözde yetenek ajansı olan UTA’ya bağlı bulunan oyuncular arasında Johnny Depp, Angelina Jolie, Susan Sarandon, Harrison Ford, Owen Wilson, Gwyneth Paltrow, Channing Tatum, Paul Giamatti, Anthony Hopkins, Barbra Streisand, Seth Rogen, James McAvoy, Ewan McGregor ve Benedict Cumberbatch var.

Geçtiğimiz hafta Los Angeles’e giderek UTA ekibiyle tanışan Hazal Kaya için uluslararası projelerle ilgili görüşmeler başlamış.
Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector setinden Çağatay Ulusoy, Burçin Terzioğlu, Engin Öztürk ve Okan Yalabık…

İlk Netflix-Türkiye ortak yapımı olan The Protector’un çekimleri biter bitmez Los Angeles’a gidecek olan Çağatay Ulusoy’un ise Ağustos ayında iki Hollywood prodüksiyonu proje için görüşme yapacağı da duyumlarımız arasında. Anlaşmanın detayları henüz resmi olarak açıklanmadı ama EAM ve UTA arasında gerçekleşen anlaşmanın sadece EAM’ye bağlı bulunan oyuncuları kapsamadığı sesini yurt dışında duyurmak isteyen bütün Türk oyunculara da açık olacağı konuşuluyor.

Dizi sektörümüz için çok önemli çalışmalar yapan Engin Aykanat (EAM) Çağatay Ulusoy ile başladığı çıkış Hazal Kaya ile sürüyor. Yukarıdaki haberde Hazal Kaya’nın Los Angeles’de UTA ekibi tanışmış ve çalışmalar başlamıştır.  Çağatay Ulusoy’dan sonra Netflix gibi bir kuruluşta çalışmaya başlayacak olması sevindirici.


Ayrıca Çağatay Ulusoy’un The Protector adlı Netflix dizi çekimlerinin bitmesinden sonra iki yeni Hollywood prodüksiyonu proje için görüşmeler yapacağı söyleniyor. Burada çıkan bir sonuç dikkatimizi çekiyor, beş yıl öncesinden gelen Ulusoy’un Uyuşturucu davası şu günlerde yüksek mahkemede incelemede… Umarız Çağatay Ulusoy’un bu davası (Tekrar etmemesi koşuluyla) paraya çevrilecek ve Ulusoy Yurtdışına rahatlıkla çıkabilecektir.
Türk dizileri hem ülkemize döviz kazandırıyor, hem de Türk dizileri ün kazanıyor.

Başta Engin Aykanat (EAM) şirketi; Sanatçılarımız Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’ya başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak haber Engin Aykanat – Ranini Tv.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir