“Ege’nin Hamsisi” Karadeniz’li Güzel Kız ile Eğe’li Yakışıklı Gencin Aşkı!

TV Programları

Trt 1’in yeni sezon dizisi “Ege’nin Hamasisi” Temmuz ayı içinde ekranlara geliyor. Diziyi Mustafa Şefki Doğan yönetecek. Ege’nin Hamsisi isimli komedi dizisinin oyuncu kadrosunda  deneyimli oyuncular yanında genç oyuncular yer alıyor.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in oynadıkları dizi, “Gönüller bir olsun” sloganı ile izleyici karşısına çıkıyor. Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduracak olan ‘Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir,

ve Asuman Dabak, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Ege’nin Hamsisi dizisi Konusu
Ege’nin Hamsisi dizisinde Karadenizli ve Egeli restoran sahibi iki ailenin komik hikayesi ekranlara getirilecek. İki farklı kültürün çatışmasında kim galip gelecek Karadeniz inadı mı Ege inadı mı?

Ege’nin Hamsisi’nin çekimlerinin Karadeniz’de Rize’nin Çamlıhemşin, Fındık ve Güneysu ilçelerinde doğal güzellik arasında yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor.

Egenin Hamsisi dizisinden yeni tanıtım yayınlandı. TRT1 ekranlarında dönmeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=5jL8COiqbZo

DİZİNİN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

TRT1’de “Ege’nin Hamsisi” 16 Temmuz Pazartesi akşamı Saat:20.00’de ekranlarda olacak. İzleyicinin bu cıvıl cıvıl hareketli diziyi seveceğini tahmin ediyorum.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Görseller dizinin fragmanından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir