Feriha Sarrafoğlu’nun 6.Ölüm Yıl Dönümü!

TV Programları

 

“Adını Feriha Koydum” dizisinin unutulmaz karakteri Feriha Sarrafoğlu 29 Haziran 2012 tarihinde atılan 2 el kurşunla öldürülmüştü. 29 Haziran 2018 Emir (Çağatay Ulusoy’un) biricik karısı ‘Feriha Sarrafoğlu’nun 6.ölüm yıl dönümü.

Emir ile Feriha’yı son olarak, AFK dizisinin 67.Bölüm final bölümünde izledik. Unutulmaz dizinin Emir-Feriha karakterlerini can veren Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya‘yı dizinin daha ilk bölümünde tanımış, izleyici onları çok sevmişti. Her Cuma Show Tv. ekranlarında oynayan dizi reytinglerin tepesinde yer aldı. Yaşadıkları imkansız aşk onları fenomen yaptı. Yıllar geçti ülkemiz ve bir çok dünya ülkesinde unutulmaz oldular, hala milyonların kalbinde yaşıyorlar.

Üç yıl ayrılıktan sonra yüzleşirler. Feriha, Emir’i yanlış anlamış bu yüzden ayrı kalmışlar. Tekrar parkta bir araya gelirler. Feriha; Emir’e sorar? “Benimle misin? Emir dayanamaz boynuna sarılır.

2. Evliliğe karar verirler. Sık sık bir araya geldikleri parkta yeniden nikahları kıyılır.

Feriha ile Parka nikaha gelirken.

 

Can dostları Koray ve Hande’nin şahitliğinde tekrar nikahları kıyılır, imzalar atılır.

İlk dansa kalkarlar.

O sırada bir el tabanca sesi ile Feriha irkilir. Arkasından 2.silah sesi gelir. Feriha’nın elindeki nikah cüzdanı yere düşer. Sezen Aksu’nun duygulu sesi ile Dua şarkısı çalar.

Emir ile Feriha göz yaşları içinde birbirlerine bakarlar.

 

Emir; Bize şahit olan yerdeyiz Feriha… Her şeyin başladığı yerdeyiz. Seni çok seviyorum.

Feriha; Her şeyin başladığı yerdeyiz. Seni çok seviyorum.

Sezon Finali yazsa da, Feriha ölmüştür. Dizi acı sonla bitmiştir. Bu duygu dolu sahneler izleyenleri göz yaşlarına boğar. Feriha Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Geride onların ölümsüz aşkları ve kulaklarını fısıldadıkları kelimeler kalmıştır. O günden bu güne tam 6 yıl geçti. Feriha Sarrafoğlu’nun 6.Ölüm yıl dönümündeyiz. Ülkemizde ve gösterime giren tüm dünya ülkelerinde hala gönüllerde yaşıyorlar ve yıllar geçse de unutulmayacaklar.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak ve görseller AFK 67.final bölümünden alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir