Show Tv’nin Fenomen Dizisi ‘İçerde’ Tekrar Yayında!

TV Programları

Sarp ve Mert adlı iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini anlatan drama dizisi ‘İçerde’de Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli birlikte oynamışlardı.

Show Tv isabetli bir karar vererek dizi saçma sapan yaz dizleri yerine İçerde’yi tekrar yayına koydu. Salı akşamları ekrana gelecek. Geçen yıla damgasını vuran fenomen dizi İçerde bir kez daha seyircisi ile buluşuyor. Seyretmeyenler için yada tekrar seyretmek isteyenler için salı akşamları Show tv ekran başına…

Başrollerinde Çağatay Ulusoy (Sarp), Aras Bulut İynemli (Umut-Mert), Bensu Soral (Melek), Damla Colbay (Eylem), Mustafa Uğurlu (Yusuf Komiser), Rıza Kocaoğlu (Davut), Yıldıray Şahin (Alynak), Nihal Koldaş (Fusun), Gözde Kansu (Yeşim) , Nebil Sayın (Coşkun), Duygu Sarışın (Sema) ve  Çetin Tekindor (Celal) gibi onlarca oyuncu rol almıştır.

Çağatay Ulusoy sanatı uğruna çok sevdiği saçlarını üç numaraya vurdurmuş yepyeni bir imajla bu diziye başlamıştı.

19 Eylül 2016 tarihinde ilk bölüm yayınlanmış. 19 Haziran 2017 Tarihinde 39.bölümünde final yapmıştır. Neredeyse her bölümü Pazartesi akşamları hep reytinglerin tepesinde yer almıştır.

Tekrar seyretmek isteyenler ve hiç seyretmeyenler için salı akşamı ekran başına…

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Haber kaynak Show Tv. tanıtım.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir