Geçen Haftanın (04 – 10 Haziran 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım  04 – 10 Haziran 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 24 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Kadın (Fox), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Ufak Tefek Cinayetler (Star), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Diriliş Ertuğrul (TRT1), Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Mehmetcik Kut’ül Amare (TRT1), Vatanım Senin (Kanal D), Kocaman Ailem (Atv),  Arka Sokaklar (Kanal D), Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), İstanbullu Gelin (Star), Şahsiyet (Puhu Tv), Yeni Gelin (Show), Fazilet Hanım ve Kızları (Star), Kalk Gidelim (TRT1),  Savaşçı (Fox), Çocuklar Duymasın (Kanal D) ve Jet Sosyete (Star) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta geçen hafta olduğu gibi “Sen Anlat Karadeniz” dizisi birinci sırada. Total’de 11,96 reyting puanı ile bu hafta ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin dizisi ‘Bizim Hikaye” bu hafta 37.bölümde aldığı 5,44 puanla yer aldı.

AB’nin ilk sırasında;  Bu hafta “Diriliş Ertuğrul” 121.bölümünde aldığı 11,46 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada bu hafta da yer alıyor. Star Tv’nin “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz” dizisi AB’de aldığı 6,02 puanla 10.sırada bu yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERİ GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Sen Anlat Karadeniz (Atv) 20.Bölüm………………………….11,96 – 29,95

2.Kadın 32.Bölüm (Fox Tv)…………………………………………10,53 – 28,29

3.Diriliş Ertuğrul (TRT1) 121.Bölüm……………………………..9,69 – 24,21

4.Söz 49.Bölüm (Star Tv)……………………………………………7,64 – 20,08

5.Avlu 11.Bölüm (Star Tv)……………………………………………6,63 – 18,61

6.Yasak Elma 12.Bölüm (Fox Tv)………………………………….6,53 – 17,21

7.Arka Sokaklar 484.Bölüm (Kanal D)………………………….5,88 – 17,27

8.Çukur 32.Bölüm (Show Tv)………………………………………5,85 – 15,42

9.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.Bölüm (Atv)…..5,49 – 14,54

10.Bizim Hikaye 37.Bölüm (Fox)………………………………….5,44 – 15,21

 

AB’de ilk 10 :

1.Diriliş Ertuğrul (TRT1) 121.Bölüm…………………………..11,46 – 28,12

2.Kadın 32.Bölüm (Fox Tv)………………………………………11,02 – 26,96

3.İstanbullu Gelin 53.Bölüm (Star Tv)…………………………7,53 – 21,37

4.Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm (Star Tv)………………..7,42 – 18,22

5.Sen Anlat Karadeniz 20.Bölüm (Atv)……………………….7,39 – 18,18

6.Çukur 32.Bölüm (Show Tv)……………………………………..7,13 – 18,59

7.Avlu 11.Bölüm (Star Tv)…………………………………………..6,54 – 18,15

8.Yasak Elma 12.Bölüm (Fox Tv)……………………………….6,50 – 16,95

9.Söz 49.Bölüm (Star Tv)…………………………………………..6,13 – 15,93

10.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.Bölüm (Atv)…6,02 – 14,71

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.SEN ANLAT KARADENİZ : Atv’nin sevilen iddialı dizisi  bu hafta da 20.bölümü ile haftanın dizileri arasında Total’de aldığı 11,96 puanla birinci sıradaki liderliğini sürdürdürüyor.

 

Vedat’ın da Nefes’i ihbar etmesi an meselesidir.

Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat’a vermiştir. Vedat’ın da Nefes’i ihbar etmesi an meselesidir artık. Tahir’in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz’den gitmek… Tahir’in deli hamlesi, Kaleli Konağı’na kor gibi düşmüştür. Tahir’in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir’e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat’tan başkası değildir. Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar’la evlilik hazırlığındadır.

Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat’ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz’den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?

 

2.DİRİLİŞ ERTUĞRUL : Engin Altan Düzyatan’ın sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 2.Sıradaki yerini korumuştur..sıraya gerilemiştir.  121.Bölümünde AB’de 11,46 puan almıştır.

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…


Ertuğrul ve alplar, Noyan’dan yakasını kurtarıp sağ salim Kayı Obası’na gelebilecekler mi? Osman’ı öldürmek için harekete geçen Almıla, Osman’a zarar vermeden Ertuğrul ve alplar onun cezasını kesmeyi başarabilecekler mi? Ögeday’ın ölümünden sonra Noyan nasıl bir hamle yapacak?

 

3.KADIN : Fox Tv’nin ilgi çeken dizisi Kadın, bu hafta AB’de aldığı 11,02 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 3.sırada yer alıyor.

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir…

 

4.SÖZ : Star Tv’nin iddialı dizisi Söz bu hafta 48.bölümünde AB’de aldığı 7,64 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var…
Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.

 

5.İSTANBULLU GELİN : Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in 53.bölümünde AB’de aldığı 7,53 puanla 5.sırada yer alıyor.

Boranlar’ı zor günler bekliyor!
Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

 

HER İKİ GRUPTA İLK BEŞTE YER ALAN DİZİLER:

Bu hafta sadece 8 dizi her iki kategoride yer alabilmiştir. Çukur (Show Tv), Söz (Star), Yasak Elma (Fox) Kadın (Fox),  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv) Diriliş Ertuğrul (TRT1), Sen Anlat Karadeniz (Atv) ve Avlu (Star) her iki grupta yer alan diziler olmuştur.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMAYA GÖZ ATARSAK:

Total grubunda ilk on: Fox  Tv 3 dizi.  Atv ve Star tv 2’er dizi. TRT1, Show Tv ve Kanal D birer dizi ile yer almıştır.

AB’de ilk on: Star Tv  4 dizi. Atv  ve Fox Tv  2 dizi. TRT1 ve Show Tv birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; Star Tv Total’de 2 ve AB’de 4 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

 

GEÇEN HAFTA DİZİLERDE SEZON FİNALİ YAĞMURU YAŞANDI

Yasak Elma – Fox Tv (12.Bölüm). Kadın – Fox Tv (32.Bölüm). Ufak Tefek Cinayetler – Star Tv  (32.Bölüm). Diriliş Ertuğrul – TRT1 (12.Bölüm).  Avlu – Star (11.Bölüm). Bizim Hikaye – Fox Tv (37.Bölüm). Mehmetçik – TRT1 (19.Bölüm). Aşk ve Mavi – Atv (69.Bölüm). Payityaht Abdülhamid – TRT1 (54.Bölüm). Yeni Gelin – Show Tv. (53.Bölüm). Kalk Gidelim – TRT1 (29.Bölüm). Savaşçı – Fox Tv (48.Bölüm). Çocuklar Duymasın – Kanal D (44.Bölüm). Jet Sosyete – Star Tv. (15.Bölüm) sezon finali yapan diziler. Sadece Star Tv’nin Fazilet Hanım ve Kızları 50.bölümünde kesin final yaparak ekranlara veda etmiştir.

Önümüzdeki günlerde boşalan yerlere yaz dizileri gelecek, yada eski dizilerin bölüm tekrarları gelecektir.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir