Çağatay Ulusoy’un Netflix “The Protector” Dizi Çekimlerin 2.Bölümü Başladı!

Genel

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz hafta Marmaris kıyılarında kısa bir yaz tatili yaptı. Kendi Motoryatında bol bol güneşlendi, denize girdi. Vucüt geliştirme sporları yapma fırsatı buldu. Uyuşturucu davası  mahkeme kararı moralini bozmuştu, moral topladı. Yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’da teknesi ile Çağatay’a eşlik etti, moral verdi.

Önceki hafta Netflix yapımı ilk Türk dizisi olan The Protector (Koruyucu) dizisinin ilk 10 bölümün çekimleri tamamlanmıştı.

03 Medya’nın  yapımcısı olduğu, dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Bodrum tatilinden döner dönmez, Göktürk ilçesi doğal parkı ve Göleti kıyılarında yapılan fotoğraf çekimlerine katılmıştır.

Hemen arkasından Çağatay Ulusoy şimdi de dizinin 2.bölümlerinin çekimlerine bugün başladı.
The Protector dizisinin 2.sezonunda yeni isimler yer alıyor.

 

 

Medyatava’nın haberine göre, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık’ın da ikinci sezonunda rol alacağı dizinin kadrosunda Yurdaer Okur’un yanısıra Burçin Terzioğlu, Boran Kuzum ve Saygın Soysal’ın da yer alacak.

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz Nisan ayı içinde, dünya medyasına İtalya’nın Roma kentinde tanıtım toplantısına katılmıştı.  Netflix kanalın ilk Türk dizisi The Protector’da başrol oynayan Çağatay Ulusoy, dizideki rolünü ve kendisini anlatmıştır. Toplantılarda Ulusoy büyük sükse yapmıştır.

İspanyol yapımı ‘La Casa De Papel’in başrolündeki Alvaro Morte, Çağatay Ulusoy ile poz verip bu kareyi takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Söylentilere göre Çağatay Ulusoy’un menajeri Engin Aykanat, Türk gazetecilerin röportaj taleplerini olumsuz karşılaması Roma’da tatsızlık yaşanmasına sebep olmuştur.

 

Çağatay Ulusoy’un Koruyucu dizi çekimlerine bu kadar hız vermesi, ben uyuşturucu davası mahkeme sonucuna bağlanıyorum. Mahkemenin gerekçeli karı ne tesadüf ki, dün açıklandı. Ulusoy’un avukatı bir üst Mahkemeye müracaat edecektir. Üst Mahkeme kararı kökten inceleyecek, bir değişiklik olmaz ise 1 yıl 9 ay Ulusoy, hapis cezasını çekecektir. Bu dava tam 5 yıldır devam etti. Çağatay, Emir’in Yolu dizisinin çekimlerinde moral bozukluğu ile yaptığı hatanın cezasını sanki 5 yıl yatmış gibi çekmiş ve yaşamıştır. Yüksek Yargı Hakimleri bu geçen süre içindeki hal ve hareketleri ve yaşantısını ve sanat hayatını göz önüne alarak bir ihtimal Çağatay’ın bu cezasını paraya çevirebilir.
Bütün bu ihtimaller göz önüne alınarak, Dizinin 2.bölüm çekimlerini öne almış ve bugün (11.6.2018) başlamıştır. Önümüzdeki ay içinde ikinci 10 bölümlük kısım çekilmiş dizi tamamlanmış olacaktır.

Bu mahkeme sonucu Ulusoy’un takipçileri ve sevenlerini çok üzmüştür. Benim mahkeme kararına saygım sonsuz. Gel gör ki, Twitter da Çağatay sevenleri tepkilerini göstermişlerdir. Bilhassa Latin Amerika ülkelerinden yüzlerce twit atılmış, bazıları da benim Twitter sayfamda bana gelmiştir. Dilerim Çağatay Ulusoy’un lehine bir karar üst mahkemeden çıkar.

Çağatay Ulusoy, N. İpek Gökdel’in ‘Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi’ romanından uyarlanıyor. The Prodector (Koruyucu) dizisinde Hakan karakterine can veriyor.

Dizinin ilk 10 bölümü Eylül ayı içerisinde Netflix İnternet sayfasında yayınlanacağı söylenmiştir.

The Protectör, dünyanın dört bir yanında, 100’ün üstünde ülkede milyonlar izleyecektir. Çağatay Ulusoy “Hakan” karakteri ile izleyicilerini şaşkına çevirecektir, inanıyor, güveniyorum. Başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir