Bizim Hikaye’nin Filiz’i Yaz Tatilini Hapishanede Geçirecek!

TV Programları

Bizim Hikaye dizisinin Filiz’i (Hazal Kaya) bu yaz tatilini hapishanede geçirecek! Sevilen dizi bu akşam 37.bölüm ekranlara geliyor. Dizinin sezon finalinde bu akşam, evde bulunan uyuşturucu nedeniyle Filiz yargılanıyor. Ve evinde uyuşturucu bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan 17 yıl hapis cezasına çarptırılıyor. Polis nezaretinde elleri kelepçeli, kardeşlerinin abla çığlıkları arasında gözü yaşlı polis nezaretinde hapishaneye götürülür.

Suçsuzluğu ispat edilene kadar bu yaz hapishanede geçirecek. Eylül ayında 38.bölümde şayet olay aydınlığa kavuşursa hapisten çıkacak ve kardeşlerine kavuşacaktır.

37.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Filiz üzerine atılan korkunç suçla nasıl baş edeceğini düşünmektedir. Cemil de Filiz’in bu durumunu kullanarak ondan intikam almanın peşindedir. Fakat annesinin baskısıyla durum tersine dönmek üzeredir.

Melek’in evden uzaklaşmak istediğini anlayan Fikri, onu mutlu etmek için maceralarına devam etmeyi teklif eder. Melek‘le birlikte çok eğlenirler. Ancak Melek, sonunda, durumuyla yüzleşip şok edici bir hamle yapar. Melek’in her koşulda yanında olmak isteyen Fikri, ona farklı bir teklifte bulunacaktır.

Mahalleden taşınmak üzere olan Şeyma geride bıraktıklarından dolayı çok üzgündür. Rahmet’in gelemeyeceğini öğrenen Müjde ise Rahmet’e çok kırılır. Müjde’nin gönlünü almak isteyen Rahmet ve Ayşe’ye sürpriz yapmak isteyen Fiko kafa kafaya verirler.

Ömer hapisten kurtulmanın yolunu bulmuştur. Zeynep’i alıp gitmek ister. Bu durum tüm aileyi ve Tülay’ı derinden etkilese de Zeynep’in gidişini kabullenmek zorundadırlar.

Barış (Burak Deniz) ise Filiz’i temize çıkarmak için babasından yardım ister. Barış’la arasındaki buzları eritmeye çalışıyormuş gibi görünen ve bunun için bir aile yemeği tertip eden Servet ise bir şeyler peşindedir. Barış Filiz’i bu korkunç komplodan kurtarabilecek midir?

Bölüm finalinde Filiz mahkeme tarafından 17 yıl hapis cezası almış,hapishane yolunda izleyeceğiz.

 

Bizim Hikaye bu akşam Fox Tv ekranlarında sezon finali yapıyor. Finalde Filiz 17 yıl hapis cezası almış Hapishane yolundadır.

Kardeşleri abla, abla çığlıkları ile onu hapishane arabasına bindirirler.

Eylül ayında yeni sezonda filiz aklanacak ve hapisten çıkacaktır.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Fox Tv tanıtım sayfalarından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir