Kara Para Aşk / Katil senin elinde…

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Atv.in aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” güzel bir bölüm ile Çarşamba akşamı akranlarımıza geldi. Reytingleri oldukça iyi, AB’de 2.sırada, Total’de 3.sırada yer almıştır. 11.Bölümü oynayan dizimiz, Ay Yapım’ın bu ilginç dizisi, 18 Haziran akşamı ekranlara gelecek 13.bölümü ile sezon finali yapacak ve tatile girecektir.

Sezon finalinde olacaklar hakkında, dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın verdikleri ipuçlarına göre; Ömer’in nişanlısı Sibel’in ve Elif’in babası Ahmet Denizer’in katilleri belli olacakmış. Yeni karakterler olmayacağını, mevcut oyuncularla devam edeceklerini söylemişler. Deneyimli oyuncu Erkan Can’ın canlandırdığı “Tayyar Dündar” karakteri izleyicinin hayli ilgisini çekecekmiş. Elif -Ömer aşkı daha sağlam temellere dayanacak,  aralarında çok güzel şeyler olacakmış.

Biz şimdi 11.Bölümde yaşananları kısaca özetleyelim.

Elif’in ablası Aslı sorgulanmak üzer apar topar emniyete götürülür. Ömer, Elif’e hemen götürülmeyecek diye garanti vermişti. Ali Amir’in talimatları doğrultusunda, Komiser Hüseyin ve ekibi Aslı’yı sorgulamak üzere alırlar.

Ekran Alıntısı.PNG KP11.1

Bu nedenle, Elif Ömer’e karşı tavır alır. Ömer’e ters ters bakar. Ömer, hiçbir açıklamada bulunamaz.

Ekran Alıntısı.PNGKP11.2

Aslı Denizer’in tüm yakınları emniyettedir.  Bütün ailenin yanına şimdi de, Aslı’nın oğlu Can gelir.

Ömer abisine, Abi böyle anlaşmamıştık, bana biraz daha zaman verecektin.  Hüseyin, Ali amirin talimatı elden ne gelir. Ömer, Elif’i durumu anlatırdım.

Levent Bey, Aslı Hanımı savunması için Evren Koral isimli bir ceza avukatı getirir. Aslı Hanım, çapraz sorguya çekilir. Hüseyin, pelin ve Arda’nın sorularına “Ben katil değilim, kimseyi öldürmedim” diyerek şiddetle karşı çıkar. Ömer, dışarıdan monitörden izler, abisine Aslı katil değil diyerek kanaatini belirtir. İçeride örnekle izahat eder.

Ekran Alıntısı.PNGKP.3

Tek başına yapamaz. Pelin de Ömer’e hak verir. Tekrar sorgulama başlar, bu defa Ömer de sorgulamaya girer. Aslı baskılar karşısında konuşmamaya karar verir.

Ekran Alıntısı.PNGKP11.4

Ömer, aileye sorgulama hakkında bilgi verir. Zerrin Hanım kızı Aslı ile konuşmak ister, kanun gereği konuşturulmaz. Herkesin tekrar ifadeleri alınmak zorundadır. İlk olarak Taner’i Ömer sorguya alır. Pınar ile olan ilişkisini yüzüne vurur. O gece Pınar ile olduğunu, Aslı’ya söylememesi için, Ömer’e ricada bulunur.

Tayyar Bey de hastaneye gelir. Bana neden haber verilmedi diyerek sitem eder. Taner, sorgudan çıkar. O sırada gelen Levent, Elif’e bir şey ihtiyaç olup, olmadığını sorar. Elif, herkesi eve gönderir.

Ömer ile Elif göz göze gelir, Elif başını çevirir. Ömer, Elif’e kahveci ile çay gönderir. Ben istemedim. Ömer Komiserim gönderdi, hava soğudu içi ısınsın dedi. Elif, canım istemiyor, komiserine söyle hava gayet Sıcak, der. Kahveci çayı yanına bırakır. Kahveci, Ömer’e kız istemedi. Ömer, ben onun ne istediğini bilirim. Ona kahve gönderir. Ömer köşeden gülümseyerek Elif’in kahve içişini seyreder.

Levent, gece tekrar Elif’in yanına gelir. Geçmişten anneannesi ile ilgili bir anısını anlatır. Elif’e şirin gözükmek ister. Kahveci Ömer’in istettiği tatlıları getirir, yanında Levent olduğu için veremez.

Fatma Hanım kızı ile emniyete gelir. Nerede o cani diyerek Aslı’yı arar. Ağlar, sızlar. Ömer, onu göndermek ister.

Ekran Alıntısı.PNGKP11.5

Elif, bankta uyur kalır. Ömer ceketini çıkar, Elif’in üstünü örter. Yanı başına oturur, bir mühlet onu seyreder. Elif uyanır, kimse olmadığını görünce ceketi derin, derin, koklar.

Ömer’e olan özlemini gidermeye çalışır. Sonra da ceketi Pelin’e Ömer’e vermesi için verir. Pelin ikiniz de çok inatçısınız diye söylenir. Pelin dilinin döndüğünce bu tutuklama işinde Ömer’in suçu olmadığını, Elif’e anlatmaya çalışır. Yoksa, Ömer’in seni umursamadığını düşünme sakın. Ömer verdiği sözü tutar, hem de ne pahasına olursa olsun, der. Pelin ceketi Elif’e verir, en iyisi ona sen ver, Ömer odada.

Ömer masasında çalışıyordur. Elif kapıdan ona hayran, hayran, bakar. Ömer, gelsene diye seslenir.  Ceket için teşekkür eder. Elif, Aslı katil değil. Ömer, değil der. Ömer, Aslı o gece nerede olduğunu söylerse kurtarabilirim.  Ömer, Elif’in peşinden koşar. Şirkette gece gündüz, vardiyasını sorar.

Fotoğraf: Bugün günlerden Kara Para Aşk!

Ömer, atlar arabaya şirkete gider. Peşinden taksi ile Elif gelir. Ömer, ben araştırmalarımı paylaşamam. Elif, ben aileden biri değilim, biz seninle beraber çalıştık. O geceki nöbetçi bekçi ile görüşür. Aslı ile duyduklarını anlatır. Bekçi, o gece Aslı’yı bir taksiye bindirip gönderdiğini söyler.  Taksi durağına giderler. Ömer, 12 Mart gecesi, Aslı’nın resmini göstereek, kadının nereye gittiğini sorar. Taksici hatırlar. Şişlideki hastaneye götürmüştür.

Ekran Alıntısı.PNGKPP.11.6

Tayyar Bey, prina akvaryumunu seyrediyordur. Metin gelir, seni içine atsam iki dakikada kemiklerini elime verirler. O gece arabanın ödemesini Denizer Holding kartlarından ödenmiş. Yaptığın hataydı.

Ömer, Aslı’nın yanına tekrar sorguya girer. Hastaneye niye gittiğini sorar. Ömer, Aslı’nın sakladığı şeyleri öğrenmek ister. Ben seni özgürlüğüne kavuşturacağım, der. Bana güvenebilirsin, sakladığın şey aramızda kalacak. Aslı, ben hamileyim Ömer diyerek sırrını açıklar. Babası ile olan tartışmalarını da anlatır.  Ömer, amacını ulaşmış, Aslı’yı konuşturmuştur. Artık sıra, Aslı’nın tahliyesine gelir.

Fatma Hanım, kocasının ameliyatı için 20 bin lira lazım. Hatice annesine, ablamın iş yaptığı adamlara götürmesini ister.  Metin’i bulurlar, beni arıyormuşsunuz. Metin, senin rahmetli kızın beni tongaya düşürdü, benden ekmek çıkmaz size. Fatma Hanım, Ömer duymayacak diye söz verir. Hatice, ben suç işleyecek kadar çaresizim diyince, İtalya’ya göndereceği, kuryeyi bulmuştur.

Ömer, Aslı ile konuştuklarını Elif’e söylemez. Elif, Ömer’e çok kızar. Ali Amir, boynuz kulağı geçti Hüseyin, kardeşin haklı bırakın kızı, der.

Ekran Alıntısı.PNGKP11.6

Elif, Ömer’e ne oldu diye sorar. Ömer, birazdan Aslı’yı getirecekler, eve götürebilirsin. Elif, Ömer’in boynuna sarılır. Ömer, elini Elif’in sırtına koymakta tereddüt etse de, sonra koyar.

Ekran Alıntısı.PNGKP11.7

Elif, Ömer’e teşekkür eder. Ömer, İtalyanca espri yapar. Ömer, abartacak bir şey yok, biz arkadaşız.

Aslı, çıkar. Elif’e çok teşekkür eder. Zerrin Hanım, kızına kavuşmanın sevincini yaşar. Elif’e de sarılır, öper.

Bütün aile bahçede keyifli bir kahvaltı yaparlar. Metin Elif’i arar, bu gün malların teslimat günü, bekliyorum der. Zerrin Hanım, Elif’e Aslı o gece neredeymiş diye sorar. Elif bilmiyorum deyince, neden Ömer’e sormadım. Elif sordum, cevap vermedi.

Ömer annesinin evindedir. Yengesi Ömer’in montunda kadın kokusu olduğunu söyler. Bu Elif’in kokusu, der. Ömer, doğru yenge Elif’in kokusu…

Pelin’in yeğeni Emre güvenlik kameralarından Ahmet Denizer cinayeti ile ilgili bomba gibi görüntüler bulduğunu söyler.

Elif, Bahar’dan rica eder. Fason malları ve evrakları istenen adrese teslim etmesini rica eder. Bahar, Levent seni çok beğeniyor, çok kibar çocuk. Elif, Ömer’e kızsam da hep o aklımda, der.

Ömer, Elif’e ne haber diye başlayan uzun bir mesaj yazar, gönderemez, sonra siler.

Metin malları Elif’ten teslim almıştır. Fatma Hanım ile kızı ona gelir. Sana bir valiz vereceğim, asla içine bakmayacaksın. Yakalanırsan, seni tanımam. Polise ötersen, yedi sülaleni yaşatmam. Rahmetli ablan da aynı senin gibiydi.

Ekran Alıntısı.PNG 11.15

Tayyar Bey, Zerrin Hanıma gelir, küs değiliz dimi? Zerrin Hanım, Aslı’ya kızar, bana ne olduğunu söylemiyor? Tayyar Bey, ben öğrenirim. Bir yere telefon eder. Öğrendim, Aslı hamileymiş. Zerrin Hanım, çok şaşırır. O çocuk doğmaz Tayyar, buna engel olmalıyız. Bu bebeği gizlice aldırmalıyız.

Pelin Ömer’i çağırır. Ömer, kapıda Elif’i görür, Pelin senide mi çağırdı? Yukarı çıkarlar. Arda yoktur, Pelin oturun anlatacağım. Emniyetten kimsenin görmeden sizin görmenizi istedim. Çünkü ikinizi de ilgilendiriyor. Emre, önemli bir şey yakalamış. Laptoptan izlerler. Görüntülerde ses yok, dudak okuma ile öğrendik. Sibel bir emlakcidedir. Sonra, Ahmet Bey gelir.

Sibel, Ahmet Beyden para ister. Ahmet Bey ateşle oynuyorsun. Ahmet Beye şantaj yapar. 500 bin dolar ister. Ahmet Bey, sıradan bir kuryesin. Gece birde buluşmak üzere sözleşirler.

Pelin, Ömer çok üzgünüm.  Ömer de çok üzülür, sinirlenir ve hırslanır. Hızla sehpayı nara atarak tekmeler. Ve 11.Bölüm burada sona erer.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Katil bulunmadı ama, Ömer’in bu gördüklerinden sonra eski nişanlısı ile son kalan sevgi bağları da kopmuştur. Geçmiş onun için kapanmıştır. Yeni bir gelecek, onu çok seven Elif ile bir gelecek onu bekliyordur. Güzel günlere mutlu günlere beraber yelken açacaklar, biz de bu güzel aşkı hep birlikte seyredeceğiz.

İddia ediyorum, önümüzdeki yeni sezonda Kara Para Aşk, Ay Yapım’ın en az Medcezir dizisi kadar sükse yapacak, reytinglerde birinciliğe oynayacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir