Çukur’un En Sempatik, En Sinir Oyuncuları?

TV Programları

Çukur, Show Tv ekranlarında 29 bölümdür devam etmektedir. Kısa zamanda izleyicinin fenomen dizisi olmuştur. Bu hafta Pazartesi akşamı 30. bölüm ekranlara gelecek. Sezonun final bölümü de 11 Haziran akşamı yayınlanacak. Oyuncular uzun bir yaz tatiline girecekler. Eylül ayında, ikinci sezonda kaldığı yerden devam edecek.

Koçovalı’ların en küçük oğlu Aras Bulut İynemli dizide Yamaç karakterine can veriyor. Yamaç gözü kara ve isyankar bir karaktere sahip olan deli dolu ve dik kafalı bir adam. Çok kısa zamanda oldukça sevildi, başlangıçta gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen olarak karşımıza çıktı. Çaldı söyledi, izleyiciyi coşturdu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder. Ağabeyi Kahraman’ın ölümü ile babası İdris, Çukur’un babası olarak onu uygun görür.

Ve dizinin en sempatik oyuncusu Yamaç Koçovalı oldu.

Adamlarından Celasun boğazına bıçak dayamasını bile olgunlukla karşılayan bir adam Yamaç…

Çok sinirlendiğinde etrafına ve kendine zarar vermemek için derin nefes alıp, sabırla bekler. Yapacaklarını mantık dahilinde çözmek ister.

Dizinin en sinir bozan, yılan gibi adamı ise Yamaç’ın ağabeyi Selim Koçovalı… Para için babasını, kardeşi satan bir işbirlikçi. Görünüşü ile mülayim bir adam karakterini canlandırsa da, saman altından su yürüten bir ada Selim karakterini Öner Erkan üstleniyor.

İdris’in üçüncü oğlu, Yamaç’ın ise en küçük ağabeyi. Ailenin eğlence sektöründeki işlerini yönetmesine rağmen babasının değerlerinin hiçbirini benimsemediği için onun gözünde bir hayal kırıklığından öteye geçemez. İdris baba onu her nedense adam yerine koymuyor. Karısı Ayşe de onu adam yerine koymuyor ama, karısına göz koyan Cemil’i düğün gününde boğarak öldürüyor ve gömüyor.

Dizinin en sevimsiz, sinir adamı Selim Koçovalı…

Bana göre iki kardeş biri Yamaç dizinin sempatik, ağabeyi Selim ise en sinir adamı…

Takdir sizlerin…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir