Çukur’da Vartolunun Geri Dönmesi İle Sultan Koçovalı Vuruldu!

TV Programları

  

VARTOLU’NUN ÇUKUR’DA EVİNE DÖNÜŞÜ İLE MÜCADELE KIZIŞIYOR!

Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümüne Sultan’ın vurulması damga vurdu. Bu gelişmeden sorumlu tutulan Vartolu, eski acımasız haline geri dönerek mücadelenin kızışacağının sinyallerini verdi.

Sezonun en çok konuşulan dizisi olan ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde tansiyon yükseldi. Nedret, kocasının ölümünden sorumlu tuttuğu Vartolu’nun kapısına dayandı. Vartolu’ya silah doğrultan Nedret’i durdurmaya çalışan Medet, geri dönüşü olmayan bir kaza kurşununa sebep oldu. Sultan’a (Perihan Savaş) isabet eden bu kurşun, Vartolu ile Koçovalılar arasındaki mücadeleyi yeniden alevlendirirken, bölümün finalinde Vartolu’nun eski acımasız haline geri dönmesi gerilimi tırmandırdı.

Vartolu’nun eski haline döndüğü o an: (1)

Medet Vartolu’yu vurmak isteyen Nedret’in elinden tabancayı alır. İki elinde iki tabanca olan Medet,’in elindeki tabanca ateş alır. Çıkan kurşun , o sırada gelini Nedret’in peşinden gelen Sultan Hanım karnına isabet eder.

Sultan Koçovalı’nın vurulması Çuru’u ayağa kaldırır. Olaydan en son haberi olan Yamaç (Aras Bulut İynemli) hastaneye gelir. Üzüntüden ve kızgınlıktan çılgına döner. Onu karısı Sena’a (Dilan Çiçek Deniz) zor teselli eder.

#ALLABENİPULLABENİ!

ÇUKUR’DAN BARIŞ MANÇO’YA SAYGI DURUŞU

Her bölüm sadece oyunculukları ve hikayesiyle değil, şarkı seçimleriyle de büyük beğeni toplayan ‘Çukur’, ölümsüz sanatçı Barış Manço’yu andı. Vartolu ile Saadet’in çocukluk günlerindeki gibi Salih (Erkan Kolçak Köstendil) ve Sadiş (Boncuk Yılmaz) olarak geçirdikleri romantik ve neşeli dakikalara Manço’nun klasiklerinden ‘Alla Beni Pulla Beni’ eşlik etti.

Vartolu ve Saadet’in bir günlüğüne Salih ve Sadiş olduğu anlar: (2)

Saadet ile Sadettin birlikte piknik sahneleri görülmeye değerdi.

ÇUKUR REYTİNGLERİ İLE YİNE ZİRVEDEYDİ

Çukur, dün akşam yayınlanan 24’üncü bölümüyle AB’de 10,22 izlenme oranı (rating), 23,37 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 11,02 izlenme oranı (rating), 23,44 izlenme payı (share) elde etti. Çukur’un heyecanla beklenen 24’üncü bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #allabenipullabeni etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #allabenipullabeni etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 16 saat 25 dakika, dünyada 4 saat 25 dakika, #çukur etiketi ise 2 saat 25 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 9 Nisan Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

SULTAN AYAĞA KALKABİLECEK Mİ?

Sultan’ın vurulması sadece Koçovalıları değil, tüm mahalleliyi ayaklandırdı. Bu sırada yaşam savaşı veren Sultan’ın gözlerini açması herkese derin bir nefes aldırırken bacaklarının tutmaması başta Sultan olmak üzere tüm Koçovalıları etkiledi. Sultan’ın karnındaki kurşun bir türlü çıkartılamaz. İşinin ehli uzman bir profesör doktor bulunur ve o kurşunu çıkartır. Ancak Sultan Hanım yürüyebilecek mi?

Sultan ve Koçovalıların kötü haberi öğrendiği an: (3) 

SULTAN İLE MEDET KARŞI KARŞIYA!

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Sultan ile Medet’i yüzleştiren Yamaç, silahını Medet’e doğrultuyor. Yamaç’ın annesine, “Anne, Medet’e bak. Gözlerinin içine iyice, sonra bana vur de. Vuracağım, gözümü bile kırpmadan!” sözleri suların durulmayacağını gösteriyor.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne: (4)

‘Çukur’un yeni bölümü 16 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Vartolu’nun eski haline döndüğü o an: (1)

https://www.youtube.com/watch?v=_QxobpQbWmY

Vartolu ve Saadet’in bir günlüğüne Salih ve Sadiş olduğu anlar: (2)

https://www.youtube.com/watch?v=DWMhWB2O7nE

Sultan ve Koçovalıların kötü haberi öğrendiği an: (3) 

https://www.youtube.com/watch?v=ApTF54y-7g0

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne: (4)

https://www.youtube.com/watch?v=UfVBs9mZCzE

Not: Zümrüt Burul – İrem Tümer İletişim Deposu Basın Bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir