Bizim Hikaye’de Filiz ile Barış Arasına Yeni Bir Patron Yakışıklı Girer!

TV Programları

 

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları Shameless uyarlaması ‘’Bizim Hikaye’’ dizisi izleyici tarafından çok sevildi ve bütün hızıyla devam ediyor.

Başrollerini; Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor. İzleyicisinden tam not alan dizi “Bizim Hikaye”nin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senaryosunu ise Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

Barış’ın Hülya’yla birlikte olduğunu öğrenen Filiz yıkılır. Bu sırada çalıştığı dükkan satılır Filiz’in hayatına yeni bir patron, Ömer girer.

Bir çok ortak noktaları olan Ömer ve Filiz arasında kısa zamanda bir arkadaşlık gelişir. Ömer kendisinin de dört kardeşi olduğunu söyler. Filiz’e doğum gününde bir demek çiçek getirir.

İçinden en güzelini kendi eliyle verir.

Bu ilişki Barış’ın kıskançlığa kapılmasına sebep olur. İki aşığın araları giderek açılır.

Cemil ise, kendisine kurulan bir tuzakla mesleğini kaybetme riski yaşamaktadır…

Diğer yanda Fikri Şeyma’yla evlenebilmek için Şükran’dan boşanmaya çalışırken asıl engel beklemediği bir yerden, Müjde’den gelir. Annesinin evlenmesini istemeyen Müjde ile Fikri arasında savaş başlar. Rahmet ise Hikmet’in açtığı borçları temizlemeye çalışırken başını belaya sokacaktır.

Sevilen dizi reytinglerde de gayet iyi gitmektedir. Geçen hafta 25.bölümde Total’de 7,72-17,77 reyting puanı ile Perşembe gecesinin birinci sırasında yer aldı.

Filiz ile Barış arasına yeni giren yeni yakışıklı kim?

Bizim Hikaye 26. bölümüyle bu hafta Perşembe akşamı Saat: 20.00’de FOX TV. ekranlarında yer alıyor.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak haber ve görseller Fox Tv.den alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir