Çukur Zirvede… İdris Baba-Oğul Vartolu & Yamaç-Beyefendi ile Yüzleşiyor!

TV Programları

ÇUKUR PAZARTESİ AKŞAMINI ZİRVEDE BİTİRDİ!

‘ÇUKUR’DA HAFTALARDIR BEKLENEN BÜYÜK YÜZLEŞME GERÇEKLEŞTİ!

Ay Yapım imzalı, Show TV’de her pazartesi yayınlanan Çukur’da dün akşam nefesler tutuldu. Bölümün finalinde İdris ve Vartolu’nun karşı karşıya geldiği ve İdris’in Vartolu’ya “Salih” adıyla hitap ettiği an izleyenleri ekran başına kilitledi. Zaman zaman nefesler tutuldu. Ne yazık ki büyük yüzleşme haftaya kaldı.

 

Pazartesi akşamları zirveye adını yazdıran Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünün final sahnesinde, ekran başındakilerin haftalardır heyecanla bekledikleri o büyük an yaşandı. Vartolu’nun yaşadığını öğrenen İdris oğluyla karşı karşıya geldi. Ona gerçek adı olan “Salih” ile hitap eden İdris ve Vartolu arasındaki yüzleşmede neler yaşanacağı büyük bir merakla beklenecek. Ekran başındakileri gözyaşlarına boğacak bu unutulmaz an, Çukur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak 20’nci bölümünde seyircilerle buluşacak.

 

İdris ile Vartolu’nun karşı karşıya geldiği final sahnesi:

 

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan 19’uncu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 12,73 izlenme oranı (rating), 26,66 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 12,89izlenme oranı (rating), 25,64 izlenme payı (share), Total’de ise10,23 izlenme oranı (rating), 21,16 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un heyecanla beklenen 19’uncu bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #büyükyüzleşmeetiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #büyükyüzleşmeetiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 15 saat 30 dakikadünyada 7 saat 20 dakika, #çukur etiketi ise 1 saat 30 dakikaTT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre 5 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

 

SIR PERDESİ ARALANDI!      

Medet’in kurşunları karşısında kardeşi Yamaç için siper olan Selim’in yaşam savaşı, Çukur’daki tüm dengeleri sarstı. Oğlunun vurulduğu haberini duyunca gözyaşları içinde kalan İdris ile Sultan’ın duygu dolu sahnesi bölümün en çok konuşulan anlarından olurken, Selim’in vurulmasının arkasında Baykal’ın parmağının olduğunu öğrenen Yamaç’ın Baykal ile karşılaşması gerilimi tırmandırdı. Medet bildiklerini Yamaç’a anlattı. Yamaç, Beyefendi’nin Baykal olduğunu öğrendi. Ve aralarında büyük hesaplaşma başladı.

 

Yamaç ile Baykal’ın hesaplaştığı an:

 

YAMAÇ, BAYKAL’I ÖLDÜRMEYE KARARLI!  

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede gözünü öfke bürüyen Yamaç, elinde silahla Baykal’ın malikanesine geliyor. Metin, Kemal ve diğer adamlar Yamaç’ı etkisiz hale getirse de, Baykal’ı öldürmeye kararlı olan Yamaç’ın çığlık attığı anlar bu büyük mücadelenin daha da kızışacağının sinyallerini veriyor.

 

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne:

Çukur’un yeni bölümü 12 Mart Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) : https://www.youtube.com/watch?v=wYb5DhW-7Jk

(2) : https://www.youtube.com/watch?v=mH0aQZ4-4rs

(3) : https://www.youtube.com/watch?v=wpkNgtBuKPo

Kaynak: Cansu Uras İletişim Deposu Basın Bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir