Burak Deniz’e “Bizim Hikaye” Setinde İlginç Doğum Günü Kutlaması!

TV Programları

 

FOX Tv‘de ekranlara gelen ‘Bizim Hikaye‘de başrol oyuncusu Burak Deniz‘e sette ilginç bir çelenkle doğum günü kutlaması… Yapımcılığını Med Yapım’ ın üstlendiği ‘Bizim Hikaye’’ dizisinin başrollerinden Hazal Kaya ve yapım koordinatörü Deniz Dede, Burak Deniz’ in doğum gününü esprili bir çelenkle kutladılar. Çelenk üzerindeki bantta yer alan ‘Men of the ciğerimin köşesi, iyi ki doğdun.’ yazısı dikkat çekti.

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın paylaştıkları Shameless uyarlaması ‘’Bizim Hikaye’’ dizisinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor. İzleyicisinden tam not alan dizi “Bizim Hikaye”nin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Senaryoda ise Banu Kiremitçi yer alıyor.

Burak Deniz’in oyuncu sevgilisi Büşra Develi, rol arkadaşı Hazal Kaya ve Ali Atay ve Okan Bayülgen birlikte geceye katılarak kutlamışlar. İşte o ilginç Doğum Günü çelenki. Burak deniz İnstagram sayfasından teşekkür paylaşımı…

 

Bu akşamki yeni bölümde neler olacak?

Baba Fikri can pazarında…

Böbreği çalınan Fikri’nin durumu git gide kötüleşmektedir. Bu durumdan sorumlu Yeliz ise Filiz’in öfkesine maruz kalır. Yeliz durumdan haberi yokmuş gibi görünmeye çalışsa da Filiz onu hayatlarından çıkarmakta kararlıdır.
Organ mafyasına bulaşan Yeliz, işlediği bu suç sebebiyle hapse girme tehlikesiyle yüz yüzedir. Elibollar’ın da güvenini kaybeden Yeliz, çareyi Cemil ile bir anlaşma yapmakta bulur. Acaba Yeliz bu işten sıyrılabilecek midir?

Filiz, hala o yokmuş gibi davranan Barış’la konuşmanın yollarını aramaktadır. Filiz’i hayatından çıkarmakta kararlı olan Barış sadece Filiz’de değil, ailenin geri kalanına da benzer davranışlar sergiler. Fakat Fikri’nin durumunun kötüye gitmesi Barış’ın aileden kopmasına engel olur. Filiz’in aklının hala Barış’ta olduğunu anlayan Cemil ise Yeliz’in teklifini kabul ederek bir kez daha mesleğini tehlikeye atar. Filiz’i elde etmek için büyük riskler alan Cemil sonunda aşkına karşılık bulabilecek midir?

Esra ile kaçma planları yapan Hikmet inadı bırakmaz. Ailesini karşısına alan Hikmet, Esra’yı da zor durumda bırakır. Esra ise karmaşık duygular içerisindedir. Acaba Hikmet bu imkânsız aşktan vazgeçecek midir?

Ferda’ya bakmak zorunda kalan Tülay, bir yandan da Filiz’e destek olmaya çalışır. Ferda ise Tülay ve Tufan’ın sinirlerini daha da zorlamaktadır. İki kadın arasında kalan Tufan iyice zorlanmaya başlar.

Babasını kaybetme korkusu taşıyan Filiz, bir yandan da ailesindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Yeni yaşamına git gide alışan Barış ise, Filiz ve Cemil’in birbirlerine gerçekten yakınlaştığına inanmaya başlar.

Bizim Hikaye : 23.Bölüm Fragmanı: (1)

Bizim Hikaye bu akşam Saat:20.00’de 23.Bölümü ile Fox Tv ekranlarında…

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir