“Çukur” AB’de Zirvede… Total’de At Başı İkinci… Vartolu Alevler İçinde… Öldü mü?

TV Programları

 

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un final sahnesinde Vartolu’nun içinde olduğu otomobile atılan bombalara ve alev almasına tanık olan Yamaç büyük şok yaşarken; yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Vartolu’nun cenazesinin kaldırılması büyük merak uyandırdı.

 

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünün final sahnesi gerilimi doruk noktasına çıkardı. Final sahnesinde Celasun’un Koçovalılarla aralarındaki çatışmadan uzaklaştırdığı Vartolu’nun aracının atılan bombalar sonucu alevler içinde kaldığı an herkesi şoke etti. Yamaç’ın tanık olduğu bu dakikalar ekran başındakileri derinden sarstı.

 

İşte, Vartolu’nun otomobilinin alevler içinde kaldığı anlar: (1)

 

#BABAMINOĞLU!

 

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 12.83 izlenme oranı (rating), 27.78 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 13.50 izlenme oranı (rating), 27,03 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un merakla beklenen 16. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #babamınoğlu etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #babamınoğlu Twitter’ın Türkiye gündeminde 11 saat 20 dakika dünyada 3 saat 5 dakika TT listesinde kaldı. Ayrıca#babamınoğlu etiketi dünya TT listesinde birinci sıraya kadar yükseldi. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 12 Şubat Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

 

TOTAL
SIRA PROGRAM KANAL BAŞLANGIÇ BİTİŞ RATING SHARE
1 SOZ STAR TV 20:58:28 24:17:21 11,49 23,43
2 CUKUR SHOW TV 20:59:37 24:17:57 11,27 23,05

 

AB
SIRA PROGRAM KANAL BAŞLANGIÇ BİTİŞ RATING SHARE
1 CUKUR SHOW TV 20:59:37 24:17:57 12,83 27,78
2 SOZ STAR TV 20:58:28 24:17:21 7,70 16,61

 

YAMAÇ İLE VARTOLU’NUN BÜYÜK DÜELLOSU!

Yamaç, İdris ile Vartolu’nun arasında silahların konuşmasına son dakikada engel olsa da İdris’in “Vartolu, 24 saat içinde Çukur’dan gidecek” emri onu daha büyük bir düğümün içine sürükledi. Vartolu’yu, annesi Mihriban’ın mezarının başında bulan Yamaç ile Vartolu arasındaki büyük düello adrenalini yükseltti. Yamaç’ın Vartolu’ya İdris’in oğlu olduğu gerçeğini bildiğini söylediği an herkesi şoke etti. Vartolu, “Ben Çukur’da öleceğim, son sözüm bu! Mezar taşıma yazdırırsın; öldür beni kardeşim, öldür” sözlerine karşılık Yamaç’ın “Merak etme, zaten Çukur’da öleceksin” demesi akıllarda soru işaretleri yarattı. Aras Bulut İynemli ve Erkan Kolçak Köstendil, etkileyici oyunculuklarıyla izleyicileri soluksuz bıraktı.

 

Yamaç ile Vartolu’nun adrenalin dolu düellosu:

Bölümde Vartolu’yu Çukur’dan götürmek için çabalayan Saadet ile Vartolu’nun duygu yüklü yüzleşmesi ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu.

 

Saadet ile Vartolu’nun birlikte hayal kurdukları duygu dolu yüzleşme: (2)

ÇUKUR’DAN VARTOLU’NUN CENAZESİ ÇIKIYOR!

Saadet Vartolu’nun cenazesi çıkarken hüzünle arkasından seyrediyor.

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Celasun, Medet ve Vartolu’nun diğer adamlarının Vartolu’nun cenazesini evinden çıkardıkları an herkesi sarstı.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne: (3)

‘Çukur’da tüm dengelerin değişeceği, merakla beklenecek yeni bölüm 19 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Kaynak : Cansu Uras İletişim Deposu Basın Bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir