Bizim Hikaye 18.Bölümde Neler Olacak? Barış Filiz’i İkna Edebilecek Mi?

TV Programları

 

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı “Bizim Hikaye” 17.Bölümü 11 Ocak Perşembe akşamı Fox Tv’de ekranlara geliyor.

Başrollerini Hazal Kaya (Filiz), Burak Deniz (Barış), Reha Özcan (Fikri), Yağızcan Konyalı (Rahmet), Nejat Uygur (Hikmet), Zeynep Selimoğlu (Kiraz), Alp Akar (Fikret) ve Ömer Sevgi (İsmet) rolleri paylaşıyor.

Barış’ın Filiz’i düğünden kaçırması herkese şok etkisi yapmıştır. Barış’ı düğüne çağıran Fikret ve Kiraz ise şimdilik sırlarını gizlemektedir. Fakat Barış’a yardım eden sadece onlar değildir.

Öfkeden deliye dönen Cemil tüm imkanlarını kullanarak her yerde Filiz ve Barış’ı aramaktadır. Cemil, onları saklandıkları evde bulur. Onları öpüşürken görünce çılgına döner.

 

Filiz’i zorla alıkoyduğuna inandığı Barış’ı hapse atmak isteyen Cemil bir yandan da annesiyle sorunlar yaşamaktadır. En başından beri evliliği içine sindiremeyen annesi, haklı çıktığını ve Filiz’in peşini bırakmasını yinelerken; Cemil’in tek derdi karısını geri almaktır.

Çocukların akıbeti mahalleye geri dönen beklenmedik bir isimle değişir: Şükran geri dönmüştür ve ailesini bir araya getirmeye kararlıdır. Önce Fikri’yi ardından çocukları eve geri döndürmek için elinden geleni yapar. Şimdiye kadar sorumsuzluğuyla bilinen Şükran aileyi bir araya getirebilecek midir?

Fikri’nin hastalığı ise git gide daha ciddileşmektedir. Fakat Fikri görmezden gelmeye devam eder. Şükran’ın gelişiyle Fikri’nin de hayatında köklü değişiklikler olacak gibi görünmektedir.

Hikmet’in Muzi ile olan ilişkisi yurda gelen davetsiz bir misafirle değişir. Bu ziyaret, kafası karışan Hikmet’in başını derde sokacak gibidir.

Barış’ın dağ evine kaçırdığı Filiz bir an önce eve dönmek ister.

Fakat Barış onu kolay bırakacak gibi görünmemektedir. Barış Filiz’e olan aşkının ne kadar büyük olduğuna Filiz’i ikna etmeye çalışır. Konuşup, tartışırlar.

Filiz de Barış’a aşık olduğunu kabul eder, ama böyle olmayacağını söyler. Barış Filiz’e öperek susturur. Filiz de bu öpücüğe cevap verir. O sırada Cemil onları pencereden seyreder.

Filiz Barış’a olan öfkesinden sıyrılıp kalbini dinleyebilecek midir? Cemil’in nikahlı karısını kaçırmak suçundan Barış’ın başı belaya girecek mi?

Bütün bunları bu akşam seyredeceğiz.

Bizim Hikaye yeni bölümü bu akşam 20.00’de FOX’ta!

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not.Kaynak haber ve görseller Fox Tv dizi sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir