“Babamın Günahları” Dizi Setinde ilginç Ceza!

TV Programları

Dizi Setlerinin kuralları vardır. Birincisi kaliteli bir çekim için sessizlik! Yönetmen Abdullah Oğuz kendi koyduğu kuralın ilk cezasını kendi yedi. Bu ilginç ceza, set ekibine baklava ısmarlama cezası. Bu yöntem “Babamın Günahları” set ekibini coşturdu.

Yakında Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak olan yapımcılığını ANS Prodüksiyon’un üstlendiği “Babamın Günahları” dizisinin yönetmeni Abdullah Oğuz, çekimler sırasında telefonu çalınca koydukları kural gereği ceza olarak tüm ekibe baklava aldı…

Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, Sezin Akbaşoğulları ve Müjde Uzman gibi yıldız isimlerin yanında çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin de rol aldığı ‘Babamın Günahları’ dizisinin setinde eğlenceli ve doyurucu bir ceza uygulanıyor. Çekimler sırasında telefonların sessizde olması kuralını bozan kişi tüm ekibe baklava ısmarlıyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Melisa Sözen’in gelinlik giydiği çekimlerde dizinin yönetmeni Abdullah Oğuz’un telefonunun kayıt sırasında yanlışlıkla çalması üzerine Oğuz tüm ekibe baklava ısmarladı.

Yönetmenlerinin getirdiği baklavayı keyifle yiyen ekip toplu anı fotoğrafı çektirdi.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not:Kaynak haber ve görsel zumrutburul@iletişimdeposu.com

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir