Bizim Hikaye’de Elibol Ailesinde Sular Durulmuyor!

TV Programları

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı “Bizim Hikaye” 30 Kasım Perşembe akşamı Fox Tv’de ekranlara geliyor.

Başrollerini Hazal Kaya (Filiz), Burak Deniz (Barış), Reha Özcan (Fikri), Yağızcan Konyalı (Rahmet), Nejat Uygur (Hikmet), Zeynep Selimoğlu (Kiraz), Alp Akar (Fikret) ve Ömer Sevgi (İsmet) rolleri paylaşıyor.

Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Geçen bölümde aniden ortaya çıkan anneleri Şükran ile babaları Fikri arasında kavga derinleşir. Filiz kardeşlerini alarak evi terk eder, Barış’in evine giderler. Barış sevdiği Filiz’i elinde tutabilmek için pembe yalanlar söyler. Bir bir ortaya çıkan yalanlar yüzünden araları açılır. Barış’ı tekrar terk eder ve eve döner.

 

Filiz ailesini bir arada tutmak için kontrolü yeniden ele alır. Barış da kendini Filiz’e affettirme çabası içindedir. Ama Filiz onun yeniden hayatına girmesine izin vermez.

Aniden Elibol ailesinin kapısını çalan bir akraba, ev üzerinde hak iddia ederek herkesi şaşkınlığa uğratır. Filiz ve kardeşleri evsiz mi kalacaklardır.

Barış araya girer, yumruklarla onu evden atar. Bizim ailede, kafa atmalar, yumruklar hep vardır.

Üniversite hocası Erkan da Rahmet’e bir matematik yarışmasına katılması için teklifte bulunur. Müjde bu tekliften hiç hoşlanmazken, Rahmet kendini bambaşka bir dünyanın içinde bulur.

 

Hikmet de hala içini kemiren Asım şüphesinin peşinden gitmektedir. Asım’ın babası olup olmadığını kanıtlamak için bulduğu bütün çözümler sonuçsuz kalır. Ancak son anda aklına gelen bir fikir, onu sonuca çok yakınlaştırır.

 

Fikri, Şeyma’nın evinde rahat hayatını sürdürmeye devam ederken, Tülayların evinde meydana gelen bir kaza, hepsinin soluğu kahvede almalarına sebep olur. Barış tüm bunların dışında kalmaya daha fazla dayanamaz.

 

Barış’ın hamlesi, Filiz’le ilişkilerini ciddi anlamda değiştirecektir. Bizim ailede sular durulmuyor. 12.Bölüm 30 Kasım Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında…

İyi Seyirler

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Haber ve görseller Fox Tv tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir