Aşkın Yolu Bir – Başrollerde: Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya.

Magazin

22 Ekim ’13

Kategori
Magazin
Aşkın Yolu Bir - Başrollerde: Çağatay Ulusoy & Hazal Kaya.

 

Gün yok ki, bir gün mail gelmesin. Her sabah onlarca mail okuyorum. Konu malum, Adını Feriha Koydum dizisindeki unutulmayan,Feriha-Emir aşkı. Bu dizideki saf, temiz aşk unutulmadı, unutulmayacak da. Neden mi? O dizi bitirilmedi. Ucu açık kaldı. O aşka nokta konmadı, konulmadı. Bu nedenle, 67 bölüm Adını Feriha Koydum dizisini seyredenler hala, her dizide Emir-Feriha aşkının o duygusal tadını arıyorlar. Şayet, mutlu bir son yapılabilseydi, sevenlerinin gönlünde güzel bir anı olarak kalacaktı. Olmadı, oldurulmadı.

Dizi final yapalı Haziran 2012’den bu yana, neredeyse 1,5 yıl geçti. Bu sürede fanları, hayran kitlesi ve sevenleri boş durmadılar. Konuyu Sosyal Medyada gündemde hep sıcak tuttular. Twitter’da TT yaptılar. Kendilerinin unutmadığı gibi herkesi de unutturmadılar.

Çağatay Ulusoy Eylül ayından bu tarafa, Serenay Sarıkaya ile yeni dizisi “Medcezir” de oynuyor. “Yaman” karakteri ile olağanüstü başarılı. Dizi süper tuttu. Reytinglerde, Cuma günlerinin 1.cisi.

Hazal Kaya’da yeni dizisi A.Ş.K.da Hakan Kurtaş ile oynuyor. Hazal, “Azra” karakterine güzelliği ve performansıyla can veriyor. Çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl’ın ardında 2.ci.

Şimdilerle Afk hayranları, Yapımcılara nazire edercesine yeni bir montaj fragman yaptılar. Evet, AFK hayran kitlesi pes etmiyor. Medcezir ve A.Ş.K. sahnelerinden montajlanmış. Adı “Aşkın yolu bir”. Youtube ve tüm internet sitelerinde dönüyor. Bana ve benim gibi Blog yazarı arkadaşlara göndermişler. Bu fragmanı ve Çağatay-Hazal birlikteliklerini isteyen fan gruplarından bizlere gelen mailler:

mahsa  
@mahsacagazal  

@abbalcilarAFK hayran kitlesi asla pes etmiyor ve devam diyor Aşkın Yolu Bir-Tanıtım / Fan Yapım:youtube.com/watch?v=TWqckL…

 

 
 
TC Birsen@birsen_c

Takip Et

 

 

@abbalcilarumarım abdurrahman bey en azından bu yaza bi sinema filmi çeker bir aklıllı yapımcı cok sagol abi.

fati
@fatiamarifiya
#aşkınyolubirhazalçagatay@milliyet@abbalcilar@karima181@CharoulaGeorgak@amani199217@HazalKaya110@cagatayulusoyy

21 Eki 2013 01:03

nermineabeed
@nermineabeed
@eceer6@AtalayErol@abbalcilar@furkansogutGüzelliginAdresi HazalKaya all Arab countries and middle east adore Hazal

 

  MariaLaura
@femirgreek

@eceer6@abbalcilar@furkansogutthey are the best and we wait for them#aşkınyolubirhazalçagatay

 

 

Burada birkaçını örnek verdim. Gelen mailler, Yunanistan, Suudi Arabistan, Bosna Hersek, İngiltere, Fransa, Azerbaycan, Pakistan ve onlarca yurtiçinden. Hep aynı ortak istek. Hazal Kaya – Çağatay Ulusoy birlikte bir dizi ya da, Film de oynamaları.

Daha önceki yazılarım da da belirttim. Şu sıralar artık imkânsız. Her ikisinin de oynadıkları dizileri var. Bu diziler bittikten sonra. Bu da en az 1-2 yıl sonra. Tek yol var birlikte bu yaz bir Sinema filminde buluşabilirler. İlk akla gelen konu, AFK’nın devamı konusunda bir film olabilir. Hem bu film ile o ölümsüz Feriha-Emir aşkına nokta konabilir. Çok iyi deneyimli senaristlerimiz var. Ben konuyu erbabına bırakıyorum. Burada ukalalık etmek istemiyorum.

Önümüzdeki yaz, mevcut dizilerinin sezon finalinden sonra bu film gerçekleştirilebilir.

Ben buradan öncelikle Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’ a sesleniyorum. Sizleri karşılıksız seven milyonlarca seveninizi kırmayın. Lütfen gelen teklifleri kabul edin. Sevenlerinizi mutlu edin ki, bu hazzı ömür boyu yaşayın.

Ayrıca, bütün yapımcı firmalara sesleniyorum. Gelen bu seslere kulaklarınızı tıkamayın, bir araya getirin Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’yı… İyi bir işe imza atın ve de para kazanın. Hem milyonlarca sevenlerini de memnun edin lütfen.

Bir gün, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u aynı karede seyretmeniz dileklerimle.

Saygılar, Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir