‘İçerde’nin 1.Yıl Dönümünde; Ay Yapım’dan Sürpriz ne?

TV Programları

cats İÇERDE

İçerde bundan tam bir yıl önce 19 Eylül 2016 Show Tv ekranlarında başlamıştı. Oynadığı 39 bölümün % 90’da her üç kategoride reytinglerin en tepesinde yer aldı. Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli’nin iki kardeşi bulma macerası anlatıldı. “İçerde” unutulmaz diziler arasında ismini yazdırdı.

Ay Yapım’ın (Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu) yapımcısı olduğu, senaristliğini Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nın yazdığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı İçerde’nin oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu oynamıştır.

Konusu:

Sarp ve Mert, biri polis diğeri mafya için çalışan iki kardeştir. Sarp, babasının karanlık geçmişi yüzünden polis akademisinden atılır. Kebapçı Celal lakaplı mafya babası onu himayesi altına alır. Sarp girdiği mafya dünyasında yıllar önce öldüğünü zannettiği kardeşinin yaşadığını öğrenir. Artık tek bir amacı vardır; kardeşini bulmak ve böylece annesini sevindirmek. Fakat karşısına güçlü bir düşman olarak polis akademisinde aynı dönemde okuduğu Komiser Mert çıkar. Ayrıca Sarp’ın annesi de oğlunu mafya dünyasından kurtarmak ister. Sarp kardeşini bulma uğruna sevdiklerini üzecek, ateşin içine yürüyecek ve hiç olmaması gereken birine aşık olacaktır.

57f608dfb4aa2

İşte bu unutulmaz dizi için Ay Yapım yıl dönümü olan 19 Eylül Salı günü büyük bir sürpriz hazırlamış!

21819229_763644490487672_5330778356843544576_n

Ben de çok merak ettim. 5-6 gündür sosyal medyada duyuruyor.

Sizce Ay Yapım’ın bu sürprizi ne olabilir. Benim tahminin ‘İçerde’nin 1 – 39 bölümlerden alınan, en önemli sahnelerini içeren kolaj bölüm Show Tv’de yayınlanacaktır.

19 Eylül Salı gününü bekleyip, hep birlikte göreceğiz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir